Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita Premierului Ciolacu la școlile din București - „Părinții și copiii nu cred că așteaptă de la politicieni discursuri sforăitoare în prima zi de școală” (VIDEO)

ro

09 Sep, 2024 12:39 150 Marime text

Sursa foto: Guvernul României

Premierul Marcel Ciolacu a decis ca astăzi, 9 septembrie 2024, cu ocazia începerii noului an școlar 2024 - 2025, să viziteze două școli din sectoarele 4 și 6 ale Capitalei.

Prin intermediul unei postări pe facebook, Premierul Marcel Cilocu a transmis un mesaj tuturor părinților și elevilor referitor la investițiile în infrastructura școlară.

„Părinții și copiii nu cred că așteaptă de la politicieni discursuri sforăitoare în prima zi de școală, ci să își facă treaba și să asigure condiții bune de studiu.

Primarul Daniel Băluță mi-a spus că aici la Colegiul “Mihai Eminescu”, un liceu de elită al Capitalei, înainte era o clădire care risca să se prăbușească la primul cutremur. Astăzi s-au investit 35 de milioane de lei prin CNI și a fost refăcută din temelii. Peste 1300 de copii au cele mai bune condiții de învățare, mai ales că domnul primar a obținut alți bani prin PNRR pentru dotarea acestei școli cu toate materialele necesare.
La fel și în sectorul 6, unde îl felicit pe primarul Ciucu pentru implicare. Și acolo vorbim de o școală modernă, la cele mai înalte standarde educaționale.

Sunt exemple de succes care demonstrează că atunci când ai o viziune și un proiect clar în minte obții rezultate.
Bani sunt. Avem și bani de la Guvern, dar și fonduri europene. Este nevoie doar de viziune. Iar în sectoarele 4 și 6, la fel ca în 3 și chiar 5, avem primari implicați care au înțeles nevoile comunităților. Sper ca lucrurile să se schimbe rapid și în sectoarele 1 și 2”, a prezizat Marcel Ciolacu.

Citește și:
Klaus Iohannis, la ultima ceremonie de deschidere a anului școlar în calitate de președinte (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii