Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop despre dezvoltarea turismului în Dobrogea, la Universitatea „Ovidius” din Constanța

ro

28 Oct, 2024 09:04 191 Marime text
Universitatea Ovidius Constanța
 
Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) organizează luni, 28 octombrie 2024, workshop-ul „Open Dobrogea”, în cadrul proiectului „Cercetare și inovare pentru dezvoltare regională durabilă la Universitatea Ovidius din Constanța – CENDURO”.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 10.00, în sala P23, din campusul universitar, Corp B, (Aleea Universității, nr.1).
„Manifestarea își propune să fie un atelier de lucru exploratoriu regional pentru pregătirea unor proiecte de cercetare și inovare în domeniul dezvoltării turismului în Dobrogea cu parteneri din domeniul public și privat, pentru valorificarea patrimoniului bio-cultural. La workshop vor participa cadre didactice și cercetători din universitate, alături de reprezentanți ai autorităților publice locale, organizațiilor neguvernamentale și agenți economici, cu scopul de a pune bazele unor parteneriate, menite să faciliteze identificarea unor soluții pentru dezvoltarea turismului alternativ celui litoral și/sau protejarea ariilor secetoase și prevenirea deșertificării în Dobrogea”, precizează conf. univ. dr. Loredana Hanzu-Pazara, directorul proiectului.

Proiectul „Cercetare și inovare pentru dezvoltare regională durabilă la Universitatea Ovidius din Constanța – CENDURO”, cod CNFIS-FDI-2024-F-0579, în valoare de 425.000  de lei, este finanțat prin Fondul de Dezvoltare Instituțională, din bugetul Ministerului Educației.


Citește și:
Militari americani, în vizită oficială la Universitatea Ovidius din Constanța (FOTO+VIDEO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii