Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC comandă un audit financiar pentru obiectivul de investiţie Departament Sănătatea Mamei și Copilului din Constanța

ro

29 Aug, 2024 12:05 254 Marime text
Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de audit financiar aferente obiectivului de investiţie „Construire Corp nou – Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa”.

Valoarea achiziției este estimată la 389.995.76 lei.

Obiectivul serviciilor de audit financiar constă în principal în efectuarea verificărilor cu privire la eligibilitatea cheltuielilor efectuate în cadrul contractului de finanțare aferent obiectivului de investiţie „Construire Corp nou – Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa”.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17.09.2024, ora 15:00 în SEAP.

Reamintim, pe 21 august a.c., a început execuția de lucrări în cadrul proiectului „Construire corp nou - departament sănătatea mamei şi copilului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa”.
 
Proiectul a fost depus la finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C12 - Sănătate, contractul de finanțare fiind semnat la data 20 aprilie 2023. Investiția se ridică la valoarea totală de 866.841.334,72 lei cu TVA, iar termenul de finalizare este iunie 2026”, a încheiat sursa citată.
 
Citește și:

Consiliul Județean Constanța A început construcția secției Mama și Copilul a Spitalului Județean Constanța (GALERIE FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii