Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisia de Urbanism Feudal Clean vrea să edifice o spălătorie auto pe strada IL Caragiale din Constanța

ro

29 Jul, 2024 17:00 177 Marime text
  • Planul Urbanistic de Detaliu a fost generat de lot A1 situat pe strada ILCaragiale din Constanța în vederea desfășurării activități de întreținere autovehicule mici – spălătorie auto self service,– etapa demarare consultare publică
  • Firma cu sediul social în comuna Tuzla a raportat în 2023 o cifră de afaceri de 66.495 lei, 3 angajați și profit de 167.565 lei și nu figurează cu contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro
 


 
PUD-ul inițiat de Feudal Clean SRL s-a aflat în atenția Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului a municipiului Constanța.
Planul Urbanistic de Detaliu a fost generat de lot A1 situat pe strada ILCaragiale din Constanța în vederea desfășurării activități de întreținere autovehicule mici – spălătorie auto self service,– etapa demarare consultare publică.

Primăria Constanța a eliberat la începutul acestui an un certificat de urbanism pentru Feudal Clean SRL, care dorește să edifice spălătoria pe strada I.L. Caragiale din Constanța.

Prin CU 110 din data de 5 ianuarie 2024, firma nu putea utiliza documentul pentru „Construire spălătorie auto self service” pentru că, potrivit prevederilor HCL 430/2018, autorizarea construcțiilor din această zonă va fi condiționată de elaborarea în prealabil a unui PUD, pentru detalierea condițiilor de construire.
 
Feudal Clean SRL
 
Firma a fost fondată anul 2019, iar activitatea principală este de spălare și curățare a articolelor textile și produselor din blană.
Sediul social este pe strada Răsăritului nr. 51 din comuna Tuzla.

Unic asociat și administrator este Ștefan Tatiuc.

În 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 66.495 lei, 3 angajați și profit de 167.565 lei și nu figurează cu contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro.



PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

O nouă ședință a Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului și urbanism. Iată ordinea de zi

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii