Directorul Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova este președintele Comisiei de concurs Când susține Erwin Șimșensohn proiectul de management pentru perioada 2024-2029(DOCUMENTE)
Directorul Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova este președintele Comisiei de concurs: Când susține
19 Jul, 2024 17:00
ZIUA de Constanta
1052
Marime text
- Comisia pentru organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management pentru Erwin Șimșensohn, manager la Teatrul de Stat Constanţa va fi condusă de Alexandru Boureanu, directorul Teatrului Național ,,Marin Sorescu” din Craiova
- În perioada 09 august – 19 august 2024 are loc analiza a noului proiect de management al managerului Teatrului de Stat Constanța
- Pe 20 august 2024, Șimșensohn va susține noul proiect de management în cadrul unui interviu
- Persoanele care doresc să asiste la etapa interviului vor depune o solicitare în acest sens la secretariatul comisiei de concurs - Consiliul Județean Constanța, cu cel puţin 48 ore înainte de desfăşurarea acestuia
- Dacă noul proiect de management a obţinut, ca urmare a evaluării, nota minimă 7, managerului i se încheie un nou contract de management, în condițiile legii
A fost emisă dispoziția nr.516/2024 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a analizei noului proiect de management al lui Erwin Șimsensohn, manager la Teatrul de Stat Constanța și a Comisiei pentru analizarea noului proiect de management, vezi secțiunea „documente".
Comisia pentru organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management pentru Erwin Șimșensohn, manager la Teatrul de Stat Constanţa, va funcționa în următoarea componență: președinte - Alexandru Boureanu, manager – Teatrul Național ,,Marin Sorescu”, Craiova și Hadji Culea Valeriu Cristian – Director general – Teatrul Național Iași; Caterinici Monica Cristina – Director executiv – Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate; Costencu Irina (membru supleant) – Inspector superior, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Consiliul Județean Constanța, care vor avea calitatea de membri.
Comisia de soluționare a contestațiilor va fi condusă de Florin Toma, Director general – Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați.
Din comisie mai fac parte: Burghelea Eduard - Manager – Teatrul Municipal „Bacovia” Bacău și Dumitru Liliana – Inspector superior – Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Consiliul Județean Constanța.
Secretariatul Comisiei pentru organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management pentru managerul de la Teatrul de Stat Constanţa, are următoarea componență:Magiru Elena – Inspector superior, Serviciul Resurse Umane, Salarizare; Miroiu Daniela (membru supleant) - Inspector superior, Serviciul Resurse Umane Salarizare;Acsinte Violeta – Inspector superior, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate; Ciorbagiu Alina (membru supleant) - Inspector superior, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate; Crivăț Veronica – Inspector, Direcția Genetrală Economico - Financiară; Popa Elena (membru supleant) – Referent, Direcția Genetrală Economico - Financiară;Boieru Crina Elena – Consilier juridic, Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică; Manea Elena Liliana (membru supleant) Consilier juridic, Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică.
Analiza conformității noului proiect de management cu cerințele caietului de obiective se realizază după următorul calendar:
a) până la data de 08 august 2024, data depunerii noului proiect de management de către manager
;b) 09 august – 19 august 2024, perioadă de analiză a noului proiect de management - prima etapă;
c) 20 august 2024, susținerea noului proiect de management în cadrul unui interviu – a doua etapă;
d) în termen de 24 de ore de la încheierea etapei a doua – aducerea la cunoștința managerului a notei
obținute și afișarea acesteia;
e) contestațiile se depun în termen de 5 zile lucrătoare de la data aducerii la cunoștința managerului a notei obținute;
f) în termen de 24 de ore de la expirarea termenului în care pot fi aduse contestații sau, după caz, de la data soluționării acestora se aduc la cunoștința publică rezultatul final al analizării și alte informații de interes public, după caz.
Analiza a noului proiect de management al lui Erwin Șimșensohn, manager la Teatrul de Stat din Constanța, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa, denumit în continuare autoritate, se organizează în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, aprobatăprin Legea nr. 269/2009, cu modificările şi completările ulterioare, denumită în continuare ordonanţa de urgenţă, ale Ordinul Ministerului Culturii nr. 2799/2015 pentru aprobarea Regulamentului-cadru de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management, Regulamentului-cadru de organizare şi desfăşurare a evaluării managementului, a modelului-cadru al caietului de obiective a modelului–cadru al raportului de activitate, precum şi modelului-cadru al contractului de management, pentru instituţiile publice de cultură precum şi cu cele ale prezentului regulament.
Persoanele care doresc să asiste la etapa interviului vor depune o solicitare în acest sens la secretariatul comisiei de concurs - Consiliul Județean Constanța, Serviciului Resurse Umane, Salarizare, la sediul său din Bd. Tomis nr.51, în care vor preciza datele personale de identificare, cu cel puţin 48 ore înainte de Bd.Tomis nr.51, Constanța, cod poștal 900725, website: www.cjc.ro de desfăşurarea acestuia.
Dacă noul proiect de management a obţinut, ca urmare a evaluării, nota minimă 7, managerului i se încheie un nou contract de management, în condițiile legii.
În cazul în care, în urma analizării noului proiect de management depus, managerul nu a obținut minim nota 7, autoritatea are obligația organizării unui concurs de proiecte de management, cu respectareaprevederilor legale.
Perioada de management pentru care este valabil prezentul caiet de obiective este de 5 ani, în perioada 2024-2029.
Managerul are următoarele atribuţii principale:
a) elaborează şi propune spre aprobare autorităţii proiectul de buget al instituţiei;
b) decide asupra modului de utilizare a bugetului aprobat al instituţiei, conform prevederilor contractului de
management, cu respectarea prevederilor legale, fiind ordonator de credite pentru bugetul acesteia;
c) selectează, angajează şi concediază personalul salariat, în condiţiile legii;
d) negociază clauzele contractelor de muncă, în condiţiile legii;
e) negociază clauzele contractelor încheiate conform prevederilor codului civil sau, după caz, conform legilor speciale;
f) dispune efectuarea evaluarilor anuale ale performanțelor salariaților, în condițiile legii;
g) reprezintă instituţia în raporturile cu terţii;
h) încheie acte juridice în numele şi pe seama instituţiei, în limitele de competenţă stabilite prin contractul de management.
Managerul poate îndeplini şi alte atribuţii stabilite prin contractul de management, prin regulamentul de organizare şi funcţionare a instituţiei sau prevăzute de lege.
În exercitarea atribuţiilor sale, managerul poate încheia contracte individuale de muncă pe durată determinată, contracte încheiate potrivit Codului civil, precum şi contracte privind dreptul de autor şi drepturile conexe, fără ca durata acestora să depăşească cu mai mult de un an durata contractului de management.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Regizorul Erwin Şimşensohn, managerul Teatrului de Stat Constanța se pregătește pentru al doilea mandat (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii