Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Decizia numirii lui Marian Sîrbu ca director executiv al Ovi-Prestcon SRL, deținută de CL Ovidiu, publicată în Monitorul Oficial după trei ani

ro

05 Aug, 2024 12:58 210 Marime text
  • Mandatul lui Marian Sîrbu ca director executiv este de patru ani.
Marian Sîrbu a fost numit director executiv al Ovi-Prestcon SRL, societatea Consiliului Local Ovidiu, prin Decizia nr. 2101 din 5 ianuarie 2021 a Consiliului de Administrație al companiei.
 
Decizia a fost recent publicată în Monitorul Oficial al României, adică la peste trei ani de la adoptare, fiind vorba despre MO Nr.  nr. 3705 din 1 august 2024.
 
Conform MO, mandatul lui Marian Sîrbu ca director executiv al companiei este valabil pe o durată de patru ani.
 
Decizia a fost luată de membrii CA-ului, respectiv Mircea Ovezea, Veronica Peicu, Ionuț Doncea, Nicolae Lupașcu și Livia Claudia Cioroiași.
 
Despre Ovi-Prestcon SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 5 august 2024, Ovi-Prestcon SRL a fost înființată în 2001, are sediul social în Ovidiu, pe strada Portului și se ocupă în principal de colectarea deșeurilor nepericuloase.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Ovidiu, dar și în Nazarcea.
 
Asociat unic al Ovi-Prestcon SRL este Consiliul Local Ovidiu, iar ca administratori figurează Anefi Ginghiz, Claudia Livia Cioroiași, Ionuț Doncea, Elena Galeata, Mircea Ovezea, Veronica Peicu și Nicolae Radu.
 
Numele lui Mircea Ovezea se leagă și de Avifeed Ovidiu SRL, iar Claudia Livia Cioroiași deține un PFA.
 
Conform termene.ro, Ovi-Prestcon SRL figurează cu nouă achiziții directe (UM 02154, Orașul Ovidiu, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Ovi-Prestcon SRL a declarat 56 de angajați, pierderi peste 1,73 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 8,4 milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Unitățile de învățământ din Ovidiu, județul Constanța, dotate cu mobilier. Firma Imp Expert Business SRL va încasa peste un milion de lei (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii