Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Poșerba a revenit pe funcția de director tehnic la Județene Constanța SA

ro

02 Aug, 2024 13:46 293 Marime text


Curtea de Apel Constanța a luat luat la cunoștință pe 30 iulie 2024, de cererea companiei Drumuri Județene SA  de renunțare la judecarea apelului pe care societatea îl declarase împotriva deciziei inițiale a Tribunalului Constanța, favorabilă fostului director. Lucian Poserba, fostul director executiv tehnic al companiei de drumuri din Constanța, Drumuri Județene Constanța SA.

Astfel, în urma renunțării la apel de către Drumuri Județene Constanța SA, Lucian Poserba este îndreptățit, după cum a stabilit prima instanță, la salariile restante, drepturile cuvenite, dar și daune morale, în cuantum de 2.000 de lei.

Poșerba care a câștigat definitiv procesul intentat societății legat de concedierea s-a întors de la începutul lunii august pe funcția deținută anterior destituirii, potrivit lui Dorel Sauciuc, președintele Consiliului de Administrație și împuternicit prin ordin al ONRC cu preluarea managementului societății.

Sauciuc a precizat pentru ZIUA de Constanța că așteaptă un punct de vedere din partea avocaților în ceea ce privește menținerea în funcții a celor doi consilieri personali ai fostului director Gabriel Zagon, căruia i-a încetat mandatul chiar în perioada alegerilor locale din acest an.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:



Salarii, drepturi și daune morale Victorie definitivă pentru fostul director executiv tehnic al Drumuri Județene Constanța SA! (MINUTA)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii