Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cernavodă, județul Constanța, face o investiție de aproximativ 100.000 de lei pentru spațiile de recreere (DOCUMENTE)

ro

27 Jun, 2024 12:32 375 Marime text


Primăria orașului Cernavodă, județul Constanța, a încehiat un contract cu Metalgan Company SRL.
 
Contractul a fost atribuit societății menționate prin cumpărare directă, iar obiectul acestuia este „bancă parc și grădină B 126”.
 
Conform informațiilor din caietul de sarcini, necesitatea achiziționării de bănci stradale în orașul Cernavodă este pentru completarea, înfrumusețarea și folosirea spațiilor de recreere.
 
Prețul cumpărării este de 99.960 de lei.
 
Conform detaliilor, băncile trebuie să prezinte caracteristicile:
Dimensiuni: L 1.896 x l 600 x H 900 mm - Pcioarele băncilor vor fi realizate din țeavă rotundă cu diametrul Ø 48, vopsite în câmp electrostatic în culoarea dorită. - Asamblarea între elementele metalice se va realiza prin sudură continuă, folosindu-se cât mai puține puncte de sudură . - Riglele vor fi confecționate din lemn pin nordic calitatea A +, vor fi șlefuite, vopsite în culoarea dorită de beneficiar, cu două straturi de lac protector. - Pe părțile laterale se poate adăuga inscripția cu instituția dumneavoastră. - Băncile de odihnă stradale și de parc sunt prevăzute cu flanșe metalice debitate LASER pentru prinderea lor de suprafețele betonate. - Toate procedurile de confecționare a băncilor de odihnă stradale sunt conforme standardelor europene de calitate și siguranță.
 
Garanția acordată băncilor de odihnă stradale este de 24 luni.
 
Despre Metalgan Company SRL
 
Datele de pe termene.ro arată că Metalgan Company SRL are sediul în Slatina, județul Olt, pe Aleea Rozelor nr. 9. A fost fondată în anul 2012 și obiectul de activitate este „fabricarea de mobilă n.c.a”.
 
Metalgan Company SRL a înregistrat în 2023 o cifră de afaceri egală cu 5.254.990 de lei, un profit egal cu 1.493.492 de lei și 16 salariați.
 
Cătălin – Gabriel Ganea și Iulia – Delena Ganea sunt asociații, iar administratorul este Cătălin – Gabriel Ganea.
 
Conform licitatiapublica.ro, Metalgan Company SRL are 199 de achiziții directe încheiate la nivel național și 17 dintre acestea au legătură cu județul Constanța. Pe 1 iunie 2018 a fost încheiat primul contract.
 
Toate cumpărările directe ale Metalgan Company SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Licitații Constanța Getnic Construct Serv SRL modernizează Drumul de centură între strada Canalului și DJ 223! Contract de peste 1,11 milioane de euro cu Primăria Cernavodă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii