Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Medgidia caută cu 57.000 de euro firmă pentru Programul „Masă sănătoasă“ la Școala Gimnazială „Spiru Haret“ din oraș (DOCUMENT)

ro

30 Jul, 2024 12:53 195 Marime text
Primăria Medgidia. Sursa foto: Facebook.com - Primăria Municipiului Medgidia
  • Contractul se va desfășura în intervalul 9 septembrie – 31 decembrie 2024.
Primăria Medgidia caută firmă cu care să semneze contractul pentru prepararea și livrarea zilnică a pachetelor destinate celor 295 de elevi de la Școala Gimnazială „Spiru Haret“ din municipiu, în cadrul Programului Național „Masă sănătoasă“.
 
Informația a fost publicată pe licitatiapublica.ro, unde se precizează faptul că achiziția este estimată la peste 57.000 de euro, durata contractului fiind între 9 septembrie și 31 decembrie 2024.
 
Valoarea totală estimată a contractului este de 284.174,31 de lei fără TVA, sumă ce echivalează cu peste 57.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de preparare și livrare zilnică a pachetelor alimentare în cadrul Programului național «Masă sănătoas㻓.
 
În descrierea corntactului se precizează că „având în vedere faptul că la Școala Gimnazială «Spiru Haret» Medgidia, nu există în prezent cantina sau spații amenajabile în scopul servirii mesei, s-a optat ca suportul alimentar să fie un pachet alimentar“.
 
Finanțarea este asigurată din fonduri bugetare.
 
Criteriul de atribuire aplicat pentru stabilirea ofertei câștigătoare este cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 6 august 2024, ora 13.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci.
 
Ofertele vor fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Medgidia, din strada Olteniei, nr. 1.
 
Ofertanții trebuie să-și mențină valabilă oferta pentru o perioadă de 30 de zile de la data transmiterii acesteia către autoritatea contractantă.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Anarecad SRL, contracte cu Primăria Aliman pentru transpunerea PUG în Sistemul Informatic Geografic și realizarea sistemului informațional al spațiilor verzi (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii