Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria municipiului Medgidia, județul Constanța, organizează o licitație care vizează achiziționarea de aparatură și echipamente specifice pentru atelierele de practică IPT

ro

01 Jul, 2024 11:08 251 Marime text
Primăria municipiului Medgidia, județul Constanța, organizează o licitație care vizează achiziționarea de aparatură și echipamente specifice pentru atelierele de practică IPT.
 
Este vorba de „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din municipiul Medgidia, Județul Constanța”, proiect prin PNRR.
 
Licitația urmează a avea loc pe 29 iulie 2024, iar valoarea estimată a achiziției este de 659.193,08 lei. Proiectul se va derula în municipiul Medgidia, județul Constanța, în instituțiile de învățământ care au nevoie de finanțare pentru susținerea cheltuielilor aferentă echipamentelor specifice ateliere practică IPT și anume Liceul Tehnologic Nicolae Titulescu și Liceul Tehnologic Dragomir Hurmuzescu. Unitățile de învățământ sunt în grija administrativă a Solicitantului, UAT Municipiul Medgidia.
 
Asociații și terții susținători nu trebuie să se regăsească în sit. de conflict de interese definite la art. 60 din Lg. 98/2016. Pers. cu fc. de decizie din cadrul AC cu priv. la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:Vrabie Valentin–Primar,Păun Niculae–Viceprimar,Solomon Melania-Secretar general,Copilu Ciprian Viorel–Dir.Ex. Economic,Pascu Cristina-Administrator Public,Mihai Leli –Șef Serviciu Buget Cont., viză CFP,Netejoru Cătălina–Consilier Serviciu Buget-Conta.,Ristea Ramona-Bianca-Cons. Servicu Proiecte,Anghel Mădălina-Adriana–Șef Birou Resurse Umane,Popovici Inesa–Cons. Serviciu Proiecte,Anghelescu Anca-Cons.Birou Achiziții Publice,Bran Eugen–Alexandru–Cons. Compartiment Info.,Bucur Virgil-Cons. Birou Achizitii Publice,Amucileniței Simona–Marinela–Șef Servicu Proiecte.Cons. locali:Eftimi Sorina;Arslan Ozgϋn;Ismail Feuzi;Rapciuc Bogdan Gheorghe;Zisu Constantin;Omer Metin;Anton Marian Valentin;Scabatura Adrian-Denis;Florea Elena;Oanca Mircea;Menan Samir;Vladescu Luminita;Vlăduț Manuel-Vasile; Daniel Daniela;Mosescu Bogdan-Marian;Lupu Ionut;Sali Sabri;Brânză Dumitru.Popa Veronica-Alina–consultant.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Citește și:

Ansamblu de vile cu două piscine și activități sportive, la Neptun, județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii