Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șantier în lucru la viitorul corp din incinta Spitalului Județean Constanța. Iată cum arată fosta parcare unde se fac săpături (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

27 Aug, 2024 11:10 342 Marime text
Recent, a început execuția de lucrări în cadrul proiectului „Construire corp nou - departament sănătatea mamei şi copilului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa”, transmite Consiliul Județean Constanța.

Astfel, mare parte din parcarea interioară din incinta unității medicale s-a transformat în șantier.



Utilajele echipei de specialiști execută primele săpături arheologice, un pas necesar pentru a pregăti terenul pentru viitoarea construcție.

Potrivit proiectului, noul corp al SCJU va beneficia de un număr total de 365 paturi, după cum urmează: 247 paturi pentru spitalizare continuă, 79 paturi pentru spitalizare de zi și 39 paturi pentru ATI.


 
Tot aici vor fi și două blocuri operatorii, unul pentru secțiile de Obstetrică și Ginecologie, care va avea un număr de 5 săli, iar cel de-al doilea pentru secția de Chirurgie pediatrică va beneficia de patru săli de operații.
  Imobilul va fi deservit de un număr de 110 locuri de parcare, dintre care 98 la subsol şi 12 în exteriorul construcţiei.
 
Viitoarea structură medicală va deține și două unități de primiri urgențe pentru Pediatrie și pentru Obstetrică și Ginecologie, fiecare dintre acestea având flux propriu de primire a pacienților.

Citește și

Ședința extraordinară de CJC s-a încheiat. Pe ordinea de zi s-a aflat un proiect care are legătură cu construirea Departamentul Mama și Copilul (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii