Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO-TEXT. Alegeri Locale Constanța Construirea unei noi grădinițe, a unei școli și reabilitarea trotuarelor din cartierul Compozitori, în atenția candidatului ADU la Primăria Constanța, Stelian Ion (FOTO)

ro

24 May, 2024 15:01 985 Marime text

 
Candidatul Alianței Dreapta Unită - USR PMP Forța Dreptei Filiala Constanța la Primăria municipiului Constanța, Stelian Ion l-a invitat pe primarul Chițac, azi, 24 mai 2024, în cartierul Compozitori, la intersecția străzilor Titus Cergău și Ion Voicu, pentru a participa la o dezbatere deschisă.
 
Evenimentul are ca principale puncte de dezbatere investițiile în educație, construirea unei noi grădinițe, a unei școli și reabilitarea trotuarelor din cartier.
 
Amintim și că, la data de 21 mai, Stelian Ion l-a invitat pe plaja din Mamaia, în dreptul șantierului din zona Caelia, pe primarul în funcție, la o dezbatere deschisă. Însă, la acea data, Chițac nu s-a prezentat.   

 UPDATE 
 

Bine ați venit în cartierul Compozitori. Și astăzi e absent primarul Vergil Chițac - Stelian Ion.

Am venit aici pentru ca este un cartier important al Constanței. Multi tineri s-au mutat aici și sunt foarte multe probleme.


 Așa cum vă spuneam și în trecut. Aici în acest cartier vom construi două unități de învățământ - o grădiniță.
În spatele meu este un teren întins unde poate fi ridicată această grădiniță. Pe Constantin Bobescu propunem construirea unei școli.

 Este mare nevoie de unități de invatamant.

Primarul nostru, care se pregătește să plece la Eforie în octombrie, nu dorește să construiască noi școli în municipiul Constanța. 

Nu a venit în acest cartier și nu a vorbit cu locuitorii acestei zone.

Funcționalitatea pentru terenuri a fost deja votată. Puțin mai înspre biserică este un alt teren pentru a fi amenajată o grădină publică, cu un teren de sport. 

Este foarte important să avem grijă de toți locuitorii Constanței. 

Avem proiect de sistematizare a străzilor și a trotuarelor. Sunt străzi fără trotuare sau neasfaltate. Nu ai unde să îți duci copilul cu căruciorul până la un magazin sau unde ai nevoie

Vom începe o sistematizare a străzilor și trotuarelor din cartier. Am mers pe zone pietruite și zone amenajate cu pământ.  Este o chestiune care ține doar de organizare. 

UPDATE 2 

O mare problemă în acest cartier o reprezintă lipsa transportului de comun.  În planul nostru de guvernare locală vrem să prelungim traseul liniei 51 până pe Aurel Vlaicu.

Nu necesită mare efort și este doar o chestiune de bunăvoință. 

UPDATE 3 

 Avem și alte planuri pentru acest cartier. Am enumerat doar câteva.

Vreau să transmit adversarilor care își pun la cale niște atacuri, suntem pe ultima turnantă. Stăm foarte bine în sondaje, deja intrăm în depășire. 

Toate sume alocate pentru serbări peste serbări, pentru campanii electorale pe banii constănțenilor, sondaje false aruncate pe piața, avertizări în ce ne privește, toate acestea nu ne fac să tragem o singură concluzie. Îi trimitem acasă pe cei din PSD și PNL. 

Ieșiți cu atacurile, suntem pregătiți! Mă mobilizează și mai tare disperarea voastră. 

Groparul acestui oraș vrea să sape o groapă și mai mare și să toarne beton.

UPDATE 4 

 Stelian Ion spune ca e o lipsă de respect faptul că ultima ședință înainte de alegerile locale se face tot în sistem online


 Dialogul cu oamenii ne-a spus toți oamenii - nu vă schimbați, nu vă ascundeți în birou! 

Vă așteptăm cu drag la următoarea întâlnire și îl invităm pe domnul Chițac să vină să răspundă la întrebările constănțenilor. 




Comandat de Alianța Dreapta Unită - USR PMP Forța Dreptei Filiala Constanța
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240009 


Citește și:

LIVE TEXTStelian Ion, candidatul ADU pentru Primăria Constanța, în cartierul Inel II (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii