Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 24 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEste Bine Valul 9 de energie – partea a doua – ziua 5. 24 august 2024. Eliminările corporale sunt intense

ro

24 Aug, 2024 10:05 202 Marime text









Valul 9 de energie – partea a doua – ziua 5. 24 august 2024
 
Luna în scădere își croiește drumul tip detoxifiere prin viețile și corpurile noastre, că vrem sau nu, că alegem sau neglijăm influența sa.
 
Eliminările corporale sunt intense. Datorită căldurii de afară, pe lângă transpirație și mucozitățile de toate felurile, apar scaunele moi și uneori vărsăturile, de câte ori ficatul are de procesat mai mult decât poate.
 
Remediile naturale de care ne putem ajuta în perioada aceasta sunt mineralele, mai ales sub formă de săruri și în special, în forma lichidă.
Produsele precum fiolele de Plasma quinton, în ambele variante, isotonică și hipertonică, fiolele de Magnesiu marin hiposodat original sau concentrat (AlgoSource), fiolele de Zinc, Seleniu, Crom, Iod și Fie (de la OligoVegetal) și produse precum Fitomineral (Energy) sau Floradix ((Salus Haus) – in diferite combinații – pot să ajute mult în această perioadă.
 
În Webinarul pentru pregătirea începerii Școlii de pe 29 august vom discuta despre toate aceste posibilități de susținere a organismelor copiilor (și adulților) pentru a face față unor solicitări mental-energetice sporite.
https://holisticshop.ro/.../webinar-inapoi-la-scoala-cum.../
 
Și în Newsletter-ul pe care îl pregătesc începând cu 1 septembrie, în partea de abonament, voi discuta în detaliu despre vitamine și minerale ce susțin organe importante în corp.
mediccuexperienta.substack.com
 
Mă interesează subiectul și îl studiez personal, am în lucru câteva cărți și voi împărtăși din materialele pe care le prelucrez cu cei abonați la noua platformă.
Vă mulțumesc celor care mi-ați acordat încrederea voastră și deja ați devenit abonați (gratuit sau în diferitele forme de susținere financiară) chiar înainte de lansarea oficială de pe 1 septembrie.
 
Astăzi este despre observarea corpului, a eliminărilor, poziționarea mentală pentru o rezistență mai bună și o înțelegere a ceea ce se întâmplă și ajustarea poveștii din cap pentru a fi utilă practic. Eliminările sunt mereu bune, că mai ușurează corpul de gunoaie. Necesită doar controlate și corpul susținut, pentru a face față mai bine.
Să avem o zi cât mai eficientă de sâmbătă,
 
 
Text și foto: ZyannaOrinda/ facebook.com
 
Citește și
Valul 9 de energie - partea a doua - ziua 4. 23 august 2024. Altă zi călduroasă de vară și de vacanță
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii