Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 29 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 10 de energie – partea a doua – ziua 12 - 29 septembrie 2024. Zi cu potențial de transformare și echilibrare

ro

29 Sep, 2024 09:50 142 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Zyanna Orinda




Valul 10 de energie – partea a doua – ziua 12 - 29 septembrie 2024
 
Astăzi avem o zi cu potențial de transformare și echilibrare.
Suntem aproape de final de luna septembrie, către finalul portalului eclipselor, care este un canal de naștere al energiei și spiritului nostru interior.
 
Eliminările și eliberările care se petrec de zile bune fac loc în interiorul percepției noastre unei viziuni noi și unor posibilități diferite.
 
Potențialul ființei umane este uriaș. Teoria o știm, punerea în practică este mai dificilă. Reala schimbare și adevărata transformare nu este un proces precum focurile de artificii – zgomotoasă și luminoasă. Ci este un proces atât de profund și atât de subtil, de blând și tăcut, încât nici măcar nu realizezi că se întâmplă.
 
Dar pentru că-ți faci treaba de zi cu zi, el se întâmplă. Ceva în interior, în percepția de zi cu zi, se schimbă.  Dispare intensitatea emoțiilor, furia nu mai este atât de vehementă, frica nu mai paralizează iar tristețea nu mai duce în turbioane de depresie. Emoțiile rămân, dar ”sonorul” lor este dat mai încet, astfel încât le poți observa venirile și plecările.
 
Valurile de emoții se resimt precum valurile fizice de răceli sau tuse. În Newsletter-ul de astăzi putem să ne reamintim despre tuse și nasul curgător, ca fiind eliminări conectate cu emoții și stări interioare. 
 
Rubrica Sfaturi vindecătoare vine cu o bogăție de sfaturi și remedii naturale utile pentru susținerea corpului în momentele sale de vulnerabilitate.
Webinarul din ziua de lună nouă, cu eclipsă inelară de soare, ne reamintește abilitatea interioară de a ne elibera de tot ce ne blochează sau îngreunează. https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../
 
Unul dintre conceptele de care mi-am reamintit în ultimele zile este că fiecare moment din viața noastră este o bătălie pentru putere. În fiecare secundă, putem să alegem să ne creștem puterea interioară, înfruntând provocările și depășindu-le, sau să ne diminuăm puterea interioară, lăsându-ne copleșiți de tot ce se petrece în jurul nostru sau în interiorul nostru.
 
Dacă suntem în plin episod de eliminări, dacă tusea sau secrețiile nazale ne-au transformat corpul într-o bătălie pentru putere, vă invit astăzi să stăm cu corpul și orice disconfort există în el. Și să-i observăm strădaniile continue de a ne menține în viață. Dacă asta nu este putere în acțiune, nu știu ce altceva poate fi. Schimbarea interioară este în plină exprimare. Putem să o simțim? Să avem cu toții o zi de duminică cu observatorul atent pe corpul fizic.
 
Și mintea în stare de contemplare.
 
Sursa și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com
 
 
Citește și
Valul 10 de energie – partea a doua – ziua 11 28 septembrie 2024 Suntem în plin tranzit de lună în scădere, cu eliminările intensificate
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii