Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 11 de energie – partea a doua – ziua 12. 28 octombrie 2024. Creativitatea vine în cele mai neașteapte momente

ro

28 Oct, 2024 09:55 120 Marime text








Valul 11 de energie – partea a doua – ziua 12. 28 octombrie 2024
Creativitatea vine în cele mai neașteapte momente și circumstanțe.
Stând ieri alături de o mica tufă de salvie, am avut o inspirație și o împărtășesc cu voi aici.
 
Pregătesc două Webinarii pentru mijlocul lunii noiembrie, unul pe 14 noiembrie intitulat ”Capcane în dieta vegană” https://holisticshop.ro/product-category/webinarii/live/ și cel de-al doilea pe 15 noiembrie ”Siguranță și stabilitate – despre articulațiile genunchilor și șoldurilor” https://alchida.ro/.../webinar-2024-stabilitate-si.../
 
Dacă ar fi să participați la aceste evenimente v-ar fi de folos și v-ar place să lucrăm în mod real interactiv?
La Webinarul cu ”Capcane în dieta vegană”, de exemplu, v-ar place să lucrăm împreună un meniu pentru o săptămână de post ortodox, discutând despre fiecare masa / combinație de alimente – pro-uri și contra-uri (cui s-ar potrivi, cui nu prea s-ar potrivi)?
 
Să puteți împărtăși propriile voastre experiențe cu alimentele și la finale evenimentului, să avem cu toții disponibil un meniu cât mai apropiat de o variantă ”sănătoasă” pentru perioada de post?
 
La Webinarul despre articulații, v-ar place să pornim de la 2-3 suferințe frecvente existente la nivelul genunchilor / șoldurilor și să găsim împreună soluții de prevenție și tratament – lucrând pe exemple concrete de la voi?
Dincolo de prezentările ”formale” (care să fie mai scurte) – să facem împreună scheme de tratament pentru situații concrete – care să poată fi utile tuturor?
Când sunt mulți oameni la o întâlnire on-line, nu este mereu simplu să facem lucrurile inter-active.
 
Dar putem să cream împreună un meniu de post, după o discuție de două ore, precum și două-trei rețete pentru articulații, folosind cele mai cunoscute produse naturale – comentând pro-urile și contra-urile și adăugând și alte informații din practica zilnică.  Ar putea fi utilă o astfel de organizare?
 
În copilărie, jocurile se începeau și se creau &i circ;mpreună cu toți participanții.
Toate jocurile se modificau funcție de cei care participau.
Imi amintesc senzația ce apărea când fiecare dintre cei implicați se simțea confortabil într-un joc. Era armonie. Vibrația pe care o căutăm ca adulți și nu mai știm pe unde am pus-o.
 
Astăzi este despre a găsi variante de a face lucrurile împreună cu alții, pentru a fi utile pentru noi toți.  Că tot începem o nouă săptămână, ce va încheia luna octombrie.  Și ne îndreptăm rapid spre o lună nouă în Scorpion extrem de intensă, chiar în prima zi de luna noiembrie.
 
Armonia este soluția pentru orice tip de haos indus de forțele acestei lumi.
M-aș bucura să primesc răspunsuri la întrebări.
Să avem o zi cât mai bună și o săptămână pe măsură,
 
 
Text și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com
 
 
Citește și
#ConstanțaEsteBine Valul 11 de energie - partea a doua - ziua 10. 26 octombrie 2024. Astăzi este despre dăruire și primire
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii