Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 11 de energie – partea a doua – ziua 7. 23 octombrie 2024. Emoțiile pot fi declanșate de orice cuvânt sau gest

ro

23 Oct, 2024 10:14 276 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Zyanna Orinda




Valul 11 de energie – partea a doua – ziua 7. 23 octombrie 2024.
 
Mijloc de săptămână de mijloc de octombrie, zi patronată de Mercur și cu Luna în semnul zodiacal al Racului. Emoțiile pot fi declanșate de orice cuvânt sau gest, de orice ton din voce sau așteptare neîmplinită.
 
Astăzi avem o zi extraordinară pentru a observa cât de prinși suntem în poveștile din minte și ce puțin reușim să vedem lumea cu ochi proaspeți, așa cum o vede un copil.
 
Filtrele mentale de ”bine” și ”rău” pe care le purtăm în poveștile din minte ne fac să-I vedem pe oamenii din jur complet diferit.  Dacă se poartă frumos și bine cu noi, fac ce-i rugăm și ne împlinesc așteptările, îi considerăm ”buni”. Dacă ne refuză, sunt mai iritabili și opun rezistență la ce-I rugăm, îi considerăm ”răi”.
 
Putem să observăm cu ușurință astăzi câte așteptări avem de la toți și toate din jurul nostru. De când am deschis ochii dimineața, ne așteptăm să vedem o față în oglindă (și ne supărăm când nu este ce ne așteptăm), să discutăm într-un fel cu cei cu care ne întâlnim și să facem lucrurile într-un anume fel.
 
Avem cu toții agende, program, lucruri ”de făcut”, pe care să le bifăm de-a lungul zilei. Chiar dacă reușim să bifăm totul de pe listă, chiar dacă avem o zi ”perfectă”, în care totul iese cum ne așteptăm, ne culcăm seara mulțumiți?
 
Haideți să observăm împreună. Putem să fim mulțumiți că ne ies lucrurile bine într-o zi, fără ca mulțumirea să fie umbrită de anticipația că în ziua următoare, nu va mai fi la fel?
 
Text și foto: Zyanna Orinda/ Facebook.com
 
Citește și
#ConstanțaEsteBine Valul 11 de energie – partea a doua – ziua 6 22 octombrie 2024 Luna în scădere ne ajută pe partea de eliminări și detox ifiere
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii