Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 11 de energie – partea întâi – ziua 1. 2 octombrie 2024. Zi de lună nouă în Balanță

ro

02 Oct, 2024 10:00 179 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Zyanna Orinda





Valul 11 de energie – partea întâi – ziua 1. 2 octombrie 2024
 

Zi de lună nouă în Balanță, cu soarele în Balanță și eclipsă inelară de soare.
 
Ieri, de luna întunecată, am eliberat energiile vechiului și am conștientizat repetițiile care ne mențin în prizonieratul minții.
Stăpânul inelelor este povestea minții, ce ne învârte iar și iar în suferința acelorași frământări ale Ego-ului: De ce nu sunt lucrurile cum aș vrea Eu, să fie toată lumea bine? (”Eu” știe mereu ce este ”bine” pentru toți cei din jur).
 
Astăzi avem o șansă să ieșim din această poveste și să rescriem / re-spunem cele întâmplate într-un alt mod.
Să lăsăm lucrurile așa cum sunt. Și să trăim viața cum vine spre noi. Simplu. Însuflețit.
 
La Webinarul din seara aceasta, intenționăm o schimbare importantă de vibrație.
https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../
 
Astăzi celebrăm dinamica vieții, ce permite noi începuturi, la luna nouă și celebrăm micile noastre reușite personale, care ne împing spre aceste noi începuturi.
 
Începând de astăzi și până pe 15 octombrie avem o oferte specială la înregistrările Webinariilor dr. Sorina Soescu de pe Platforma AlexaEvent de 60%.  https://alexaevent.ro/instructor/sorinasoescualexaevent-ro/
 
Codul de reducere este Octombrie60
 
 
Și tot de astăzi, pentru sărbătorirea a 1000 de abonați la Newsletter-ul educațional Medic cu experiență mediccuexperienta.substack.com vă propun o dăruire (giveaway) de suflet.
 
În Newsletter scriu săptămânal despre un stil de viață sănătos, cu susținere pentru corpul fizic și o viziune pozitivă asupra vieții.
 
Astăzi, de luna nouă în Balanță însămânțez intenția ca povestea nouă asupra vieții și viziunea mentală echilibrată să aducă laolaltă un număr suficient de mare de oameni ca să dăm drumul realei transformări: din inel, spre spirală.
 
Dăruire (Giveaway)
Câștigă un set complet din Colecția Curcubeu: 6 Cărți Semnate + 1 Ebook!
Pentru a sărbători atingerea pragului de 1000 de abonați la newsletterul „Medic cu Experiență”, dedicat educației și sănătății, ofer 8 seturi exclusive de cărți de homeopatie, fiecare semnată și însoțită de un mesaj personal, alături de un ebook din colecție! Aceste seturi conțin ultimele exemplare tipărite din această ediție (cele 6 cărți), completate de cea de-a 7-a carte în format ebook. Nu rata această ocazie unică!
Concursul începe de astăzi și este deschis timp de 10 zile, așa că asigură-te că urmezi toți pașii pentru a avea șansa de a câștiga!
Pașii pentru a participa:
1. Dă un like acestei postări pentru a-ți arăta interesul în giveaway.
2. Lasă un comentariu la această postare răspunzând la întrebarea: „Ce înseamnă pentru tine un stil de viață sănătos?”
3. Distribuie această postare pe rețelele tale de socializare (asigură-te că setarea este publică) pentru ca și prietenii tăi să poată participa la giveaway.
4. Abonează-te la newsletterul „Medic cu Experiență” pe Substack, dacă nu ești deja abonat, pentru a primi cele mai noi informații despre sănătate. Te poți abona aici: https://mediccuexperienta.substack.com.
Pentru a participa în giveaway, este important să urmezi toți cei 4 pași (like, comentariu, distribuire și abonare newsletter). Dacă lipsește unul dintre pași, nu vei putea fi înscris în concurs. Îți mulțumesc pentru înțelegere și mult succes!
 
Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu prin random.org pe data de 12 Octombrie și vor fi contactați în privat pentru detalii suplimentare.
Acest giveaway este oferit din toată inima pentru a-mi arăta recunoștința față de comunitatea extraordinară pe care am construit-o împreună! Nu rata șansa unică de a câștiga aceste cărți speciale!
Giveaway-ul este deschis tuturor participanților din România.
 
 
Sursa și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com
 
Citește și
#ConstanțaEsteBine Valul 10 de energie – partea a doua – ziua 12 - 29 septembrie 2024. Zi cu potențial de transformare și echilibrare

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii