Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 11 de energie – partea întâi – ziua 4. 5 octombrie 2024. Toamna își intră în drepturi

ro

05 Oct, 2024 08:08 172 Marime text


Sursa foto: Facebook/ Zyanna Orinda




Valul 11 de energie – partea întâi – ziua 4. 5 octombrie 2024
 
Toamna își intră în drepturi
 
Urmăream ieri culorile de pe frunzele unei plante agățătoare, care treceau de la verde închis spre roșiatic, portocaliu și galben.  Peisajele din Natură sunt multicolore.  Frumusețea mă oprește în loc, să-mi scald privirea în tonurile pastelate.  Noroc de câte o pală de vânt care mă face să strâng haina pe mine și să mă mișc.
 
Toamna este anotimpul care-mi amintește de lumea duală pe care o percepe mintea, cu povestea sa continuă și corpul, cu simțurile sale.
În această lume sunt multe lucruri frumoase și bune, dar care se însoțesc de altele neplăcute și nu prea bune. Și invers. Multă suferință și durere, dar care duce la rezultate neașteptate și benefice.
 
În numărul de mâine al Newsletter-ului săptămânal vă prezint un mic rezumat al ”felurilor de trăi”, ca un fel de ”meniu” disponibil aici pe pământ, așa cum l-am trăit personal și cum îl văd la alții. mediccuexperienta.substack.com
 
Fiecare alegere pe care o facem prezintă avantajele și problemele sale. Orice facem și oriunde ne aflăm are consecințe plăcute și bune, dar și unele mai puțin plăcute, care produc stres. Despre asta vom discuta la Webinarul lunii octombrie, în care vom detalia impactul stresului asupra glandelor endocrine, primele care se confruntă cu circumstanțele dificile de viață. https://holisticshop.ro/.../webinar-octombrie-stresul.../
 
Astăzi vă invit să admirăm împreună decorațiile de toamnă ale Naturii. Și să folosim toate simțurile corpului pentru a percepe anotimpul în care ne aflăm.  Prezentul și momentul de acum este tot ce avem.  Respirăm adânc și constatăm că suntem vii.  Să avem o zi bună și contemplativă, de final de săptămână!
 
 
Text și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com
 
 
Citește și
#ConstanțaEsteBineValul 11 de energie – partea întâi – ziua 3 4 octombrie 2024 Începe luna în creștere
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii