Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 7 de energie – partea a doua – ziua 4. 25 iunie. Corpurile au simțit nevoia de mai multă odihnă.

ro

25 Jun, 2024 08:22 427 Marime text





Valul 7 de energie – partea a doua – ziua 4

25 iunie

Bine v-am regăsit dragii mei, la capătul tunelului de energie început de Solstițiu, ce a trecut prin Luna plină în Capricorn și a ajuns prin Rusalii, către Sânziene.
Ce energie intensă a fost!
Am simțit cu toții, dacă am fost prezenți și atenți, conectați la tot ceea ce s-a întâmplat.
Mi-a prins foarte bine pauza la tehnologie. Parcă nu a fost destul și începusem ”să mai vreau”. Voi mai repeta experiența, deși impactul reîntoarcerii nu a fost ușor.
Corpurile au simțit nevoia de mai multă odihnă.
În Retreatul din Buzău ne-am propus plimbări prin Natură, cu căutat de plante medicinale și identificat locuri din pădure, pentru comuniunea cu arborii.

Am reușit să facem excursii mult mai mici, decât cele propuse inițial. Da, am descoperit multe plante (pășunile sunt pline ochi cu plante medicinale), dar după 1-2 ore de cules, plimbat, identificat, testat (am dat peste locuri pline de frăguțe și peste cireși amari sălbatici) am simțit că este nevoie de odihnă. De multe pauze. De perioade de stat la orizontală.


A fost și extrem de cald, iar presiunea atmosferică apăsătoare.
Ce-am descoperit pe pajiștile Buzăului? Cimbrișor aromat (numai bun pentru subțiat și eliminat mucusul), sunătoare (pentru susținere ficat și sistem nervos), pătlagină (alt drenor limfatic și respirator important), trifoi roșu (un reglator hormonal feminin dar și anti-inflamator), codița șoricelului (anti-inflamator, cicatrizant și anti-hemoragic, mai ales pentru femei), trei frați pătați (curățători ai pielii și vindecători în urticarii), lipicioasă (alt drenor limfatic și susținător feminin important), roiniță (susținător hepatic și anti-inflamator) și desigur, sânziene (ficat, tiroidă, gât – anti-răgușeală și susținător vocal).
Am descoperit și energiile arborilor colonizatori ai zonei și dorim să le împărtășim cu cei interesați de aceste tipuri de expediții în Natură.


O vom face în cadrul Șezătorii urbane de sâmbătă, 29 iunie, la orele prânzului, 13.00-15.00 (când sper că vă adăpostiți de căldură, ați luat deja prânzul și în timpul siestei puteți să veniți alături de noi, să împărtășim lecțiile învățate în Retreat)
https://www.eduvisionlearning.ro/.../sezatoare-urbana...
Portalul de energie al Solstițiului rămâne deschis până la următoarea lună plină, în 21 iulie, tot în semnul Capricornului.
Luna plină din 22 iunie în Capricorn a deschis o zonă de energie tip ”material” legate de toate cele de pe pământ și se va continua până în iulie, terminându-se abia pe 19 august, la luna plină în Vărsător, când energiile se transformă.
Avem multe noutăți pentru voi, după Retreat, pe care dorim să le împărtășim în cadrul Șezătorii urbane.

Ne-am acordat la energia care circulă acum în lume și învățăm să o folosim în binele fiecăruia.
Astăzi, marți, 25 iunie este despre continuarea căldurii sau furtunilor (depinde de zonă și de lecții), despre forțaje sau găsirea unor soluții non-agresive (cu ușurință și ”de la sine”) dar numai prin intuiție și liniștire mentală (dacă ne agităm, avem la dispoziție doar forțaje și muncă dificilă) și despre folosirea plantelor și energiei
alimentelor, pentru a ne susține corpurile fizice.

Dacă putem să facem infuzii de Sânziene, sau să ținem buchete de Sânziene în bucătărie, ne sunt de folos. Aroma plantei și efectul său în infuzii ne susține atât ficatul, cât și tiroida / capacitatea de a lua decizii și de a verbaliza alegerile pe care le facem. Putem să spunem ce vrem, atunci când tiroida este susținută și funcționează optim.
O zi cât mai echilibrată și cu bucurie

Text și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com

Citește și
Valul 7 de energie – partea întâi – ziua 13, 19 iunie 2024.Continuă numărătoarea inversă până la Solstițiul de vară
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii