Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 7 de energie – partea întâi – ziua 10, 16 iunie 2024. Azi este o zi liniștită pe cer, fără niciun eveniment astral notabil

ro

16 Jun, 2024 12:07 681 Marime text



 
  • Valul 7 de energie – partea întâi – ziua 10.16 iunie 2024
 
Astăzi este o zi liniștită pe cer, fără niciun eveniment astral notabil. Așadar, energiile pe care le avem nu sunt intensificate de niciun retrograd, vreo aliniere sau conjuncție. O zi de liniște înaintea furtunii, pentru că se apropie luna plină, cuplată cu Solstițiul de vară, pe 20-21 iunie. Luna plina este exact vineri, săptămâna viitoare, de azi în 5 zile.
 
 
Este perioada când vom fi în Retreat-ul din Buzău, pentru conexiunea cu Natura, îngrijirea corpului și deconectarea temporară de tehnologie (voi face pauză și la postări, dar și la toate căile de comunicare cu exteriorul, mi-am propus să închid atât computerul, cât și telefonul 3 zile, în week-end-ul următor, pentru o resetare profundă și un restart).
 
Vă aștept alături de mine, în mijlocul Naturii, pentru câteva zile de ”postire” de tehnologie și civilizație, să folosim energia Solstițiului de vară pentru a ne ocupa de noi înșine, de corp, de Suflet, de energie, de nevoile directe.
Ultimele camere din Retreat își așteaptă ocupanții!
Informații suplimentare și înscrieri pe mail, la adresa vassormi@gmail.com
 
Corpul fizic are nevoie de pauză, este supra-încins de folosirea constantă a tehnologiei. Mintea este supra-încărcată de multitudinea de informații pe care le procesează. Constat asta chiar aceste zile.
 
Particip la o conferință internațională de homeopatie on-line, și multitudinea subiectelor abordate, toate interesante și toate utile, perioada lungă de derulare (10 zile) și ”presiunea” de a ne uita la video-urile disponibile gratuit doar 24 de ore, zilnic, a transformat un eveniment important și posibil util într-o ”masă de nuntă” mental-informațională. Deja este ceva indigestie, cu senzație fizică de ușoară greață.
În paralel, în timpul zilei, particip la un eveniment de Qi-gong. Multe ore de lucru fizic cu corpul, de posturi noi, de suite ce necesită memorate, pentru a fi reținute. O altă supra-solicitare, de această dată, pentru corpul fizic.
 
M-am trezit că sunt în mijlocul unor evenimente (la care am ales să particip) concomitente, fără să realizez cât de multă energie se consumă, cu fiecare în parte. Mintea decide ”și asta este important”, iar programul din agendă se umple.
 
Dacă ne uităm la fiecare dintre noi în acest moment, mai ales către finalul unei zile, vom constata această realitate: prea mult, prea amestecat, prea intensiv, prea ”presant” (ocazie unică, dacă nu faci asta, vei regreta, cine știe când mai ai posibilitatea asta etc etc). Am realizat că și mesajele trimise cu acest Retreat de Solstițiu de vară au avut aceeași sonoritate: ”ocazie unică”.
 
Da, este o ocazie unică. Dar fiecare zi a vieții noastre este o ocazie unică, atunci când profităm de ea, pentru a ne face viața mai ușoară și eficientă. Și când ne aduce stare de bine acțiunea în sine, nu neapărat rezultatele sale (care nu sunt în puterea noastră, ci depind de intervenția divină, mai totdeauna).
 
Viața din acest moment, de acum, este o ocazie unică.
Vă invit să trăim astăzi prezenți, atenți la fiecare detaliu care ne aduce bucurie și lăsând la o parte orice pare o ”forțare” sau ”prea mult” (dacă este posibil).
 
Participările la evenimente și acceptarea invitațiilor se face doar atunci când există loc în viețile noastre pentru ele și când simțim că este momentul potrivit.
 
Să avem o altă zi cât de liniștită și echilibrată putem să o petrecem, alături de Sufletul care se cere onorat și de corpul care se cere odihnit.
 
 
Sursa și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com

Citește și
 #ConstantaEsteBineValul 7 de energie – partea întâi – ziua 7. 13 iunie 2024 O altă zi interesantă, cu energie amestecată și provocatoare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii