Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 9 de energie – partea a doua – ziua 11. 30 august 2024. Astăzi este despre îndoială

ro

30 Aug, 2024 08:36 150 Marime text
Cer îînorat/ Sursa foto: Facebook/ Zyanna Orinda






Valul 9 de energie – partea a doua – ziua 11. 30 august 2024

Ne apropiem de finalul lunii august, dar și a perioadei de lună în scădere.

Eliminările sunt intense, Natura își trimite ploile pentru a spăla uscăciunea acumulată după săptămâni de arșiță. În corp, se întâmplă de multe ori același lucru: după perioade de acidoză, de consumat alimente amestecate și pline de substanțe chimice, corpul produce mucus mult, pentru a curăța sistemul limfatic de toxinele acumulate.

Astăzi este despre îndoială și veșnica întrebare ”oare fac bine?” ce apare zilnic. Această întrebare hrănește ”balaurul” vinovăției și blochează ușurința trăirii.

În dorința de a nu greși, de a nu face rău, de a fi ”oameni buni”, ne agresăm continuu pe noi înșine cu poveștile din minte și producem enorm de multă vinovăție.Iar dacă facem o greșeală, consecințele acesteia ne paralizează. Suferința mentală (uneori și fizică) pe care o resimțim atunci când corectăm efectele greșelii ne face să fim atât de precauți ulterior, încât aproape ne blocăm curiozitatea, spiritul de aventură și nevoia naturală de explorare.

Astăzi este despre a observa îndoiala ce se strecoară în povestea minții, mai ales când avem de luat decizii care implică alți oameni.
Și despre a descoperi că putem să ne detașăm cât de puțin de povestea Eu-lui, de dialogul din minte, pentru a vedea lucrurile diferit.
Vă invit mâine, pe 31 august la ora 18.00 - la Webinarul de final de august despre cum ne putem recupera vitalitatea, când ne spunem diferit povestea în minte:https://alexaevent.ro/.../borcanul-cu-vitalitate-webinar.../
Vom lectura în cadrul Webinarului din cartea nouă ”Care este treaba mea?” și din Caietul de exerciții ”Rădăcinile vindecării”, în care expunem detalii despre ”balaurul vinovăției” și modul în care Eu-l îl creează și-l hrănește, zilnic.
https://shop.aska.ro/produs/pachet-vinovatia/

Dintr-o poziție de recunoștință pentru abilitatea umană a rațiunii și capacității de reflecție, vă invit să stăm astăzi alături de toate produsele gândirii umane, chiar și cele care ne sperie, ne produc teamă sau neplăcere. După ce ne înfruntăm ceea ce produce cea mai mare frică și descoperim natura iluzorie a poveștilor mentale, descoperim realitatea ”îndoielii” și a ”vinovăției”.

Poate să fie mai ușor când o facem împreună, și oarecum mai puțin înfricoșător.
Astăzi este despre a ne accepta părți din umanitate de care n-am vrea să știm, dar care sunt acolo. Și odată cu acceptarea lor, începe atât recuperarea vitalității cât și procesul real de vindecare.
Să avem o zi de vineri, de final de săptămână de lucru și de lună calendaristică a vacanțelor cât mai echilibrată și să acceptăm eliminările Naturii, ale corpului, ale poveștilor minții, așa cum sunt ele astăzi

Sursa și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com

Citeșe și
Valul 9 de energie - partea a doua - ziua 10. 29 august 2024. Astăzi discutăm despre un secret

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii