Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 9 de energie – partea întâi – ziua 11. 15 august 2024. Ziua de Sfânta Marie, arhetipul mamei și ocrotitoarei

ro

15 Aug, 2024 13:32 206 Marime text








Valul 9 de energie – partea întâi – ziua 11. 15 august 2024
 
Zi de sărbătoare ortodoxă, ziua de Sfânta Marie, arhetipul mamei și ocrotitoarei.
 
La mulți ani pentru toate persoanele care își sărbătoresc ziua onomastică, Maria, Mariana și Marian, Ana Maria, Marinela, Marilena și orice nume derivat de la cel al Sfintei Fecioare, mama pruncului Divin.
 
În Constanța, este ziua Marinei și a Mării, evocată cu festivități și ceremonii.
Îmi amintesc din copilăria mică paradele cu care alegorice de Ziua Sfintei Mării, care treceau pe Bulevardul Tomis spre piața Ovidiu. Bunicul meu locuia la o casă de pe bd Tomis și stăteam în balcon, așteptând cu nerăbdare parada, admirând culorile, muzica, acrobațiile celor aflați în paradă și bucurându-mă de toată perioada cu mult entuziasm.
Suntem aproape de o lună plină și în plin portal de energie a Leului (luna august), cu trecerea spre luna plină din Vărsător de pe 19 august.
 
Dinamica energiei este de expansiune, exuberanță și nevoie de mișcare, dinamică și eliberare.
Astăzi este o zi bună să folosim energia pentru a fi alături de oameni asemănători, cu care să facem împreună activități benefice (să ne mișcăm împreună, să comunicăm de la inimă la inimă, să lucrăm ceva împreună – care să ne aducă satisfacție tuturor).
 
 
 
 
De asemenea, este bine să ne îngrijim de corp, care are nevoie de foarte mulți anti-oxidanți, datorită expunerii exagerate la radiațiile solare pârjolitoare.
Fructele de pădure, dar și toate fructele și legumele colorate, sunt extrem de bogate în anti-oxidanți. Putem să considerăm astăzi și zilele următoare administrarea unui supliment de Zinc, sau Zinc cu Seleniu, ambele oligoelemente foarte importante pentru piele și mucoase – cu efect anti-oxidant și anti-inflamator.
 
Zincul și Seleniul de la OligoVegetal (formă fiolată), o fiolă din fiecare în apă, de 1-2 ori pe zi, 10-20 de zile pot fi administrate aceste zile de toți cei care au nevoie să-și mai susțină pielea, să prevină apariția petelor pigmentare și a ridurilor, a uscăciunii și descuamării pielii, prevenția aftelor și uscăciunii mucoaselor și în general, prevenția degradării acestor țesuturi atât de importante pentru corp.
 
Vom discuta mai mult despre toate aceste suplimentări și mult mai multe la întâlnirea on-line în care vom face ”pregătirea pentru școală”:
https://holisticshop.ro/.../webinar-inapoi-la-scoala-cum.../
 
Să avem o zi de Sfânta Maria cât mai bună și echilibrată, cu bucurie că suntem în viață și că suntem împreună, în toate felurile posibile
 
Text și foto: ZyannaOrinda/Facebok.com
 
Citește și
 #ConstanțaEsteBine Valul 9 de energie - partea întâi - ziua 10. 14 august 2024. Miercuri, mijloc de săptămână, căldură de august și lună în creștere
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii