Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 9 de energie – partea întâi – ziua 14. Maxim de gânduri, scenarii și povești

ro

18 Aug, 2024 08:41 233 Marime text
Sursa foto: Facebook/Zyanna Orinda






Valul 9 de energie – partea întâi – ziua 14.18 august 2024
 
Cu o zi înainte de luna plină.  Maxim de presiune în sistemul limfatic, în special în cel al capului.

Maxim de gânduri, scenarii și povești. Dacă avem astăzi o frică, se amplifică, prin scenarii, de peste 100 de ori.
În schimb, dacă avem o intenție pentru o schimbare, un proiect sau o direcție creativă, de asemenea se amplifică de peste 100 de ori.
Natura își face curățeniile dinainte de luna plină.
 
Depinde de locul în care ne aflăm, poate fi maxim de căldură, sau precipitații cu tunete și fulgere. Este puțin înfricoșătoare confruntarea cu mama Natură. Imprevizibilitatea și hachițele sale neașteptate ne tulbură nevoia de siguranță și control.
 
Am descoperit în Tabăra Femina că fiecăreia dintre noi îi este cel mai frică de femininul interior și de potențiala sa putere.
În fiecare femeie, este o mică ”mamă Natură” care trece prin anotimpuri și reacționează la fazele lunii, dar în același timp, reacționează la scenariile din minte, ce au fost programate în zeci de ani de repetiție.
 
Când femeile se adună împreună, se constată cu ușurință că este același scenariu, indus de social (”trebuie să faci aia, trebuie să înveți, să muncești, să îți cauți bărbat, să faci copil/ii, să-i servești și bla bla bla”). Un scenariu care aduce atât de multă suferință, încât la fiecare confruntare cu minciuna interioară, iese la suprafață rapid modul în care fiecare dintre noi ne păcălim pe noi înșine, negăm realitatea în care ne aflăm (”hai că nu-i așa de rău”), ne ascundem lacrimile și înjurăturile în spatele zâmbetelor din poze, ne încordăm zona spatelui și a cefei, să ne reținem urletele și să continuăm să servim.
 
Într-un spațiu de siguranță și în mijlocul unui grup care te susține este mult mai ușor să eliberezi un pic de ”nespusele” și ”gânditele” care fac viața furtunoasă.
Și să descoperi că poți să râzi cu lacrimi când povestești minciuni copilărești, în spatele cărora te ascunzi de o viață.
 
Astăzi, duminică, este despre a fi cu noi înșine, acolo unde suntem, atenți la povestea pe care ne-o spunem în cap și în același timp, cu privirea și auzul centrate pe Natură și manifestările sale.
 
Este interesant să îți spui ”bla bla bla”-uri în minte, în timp ce te uiți la arbori, la păsări, la flori, la fructe și să constați cum Natura își vede de treaba ei, în ciclurile sale, cu toate ale sale, bune și rele, laolaltă. Foarte vindecător.
 
Dacă astăzi putem să ieșim puțin în aer liber, la plimbare, să ne conectăm cu arborii sau pur și simplu, să stăm în grădina casei sau într-un parc, vom simți un pic energia zilei și o vom folosi să mai eliberăm din povara mentală a poveștilor.
 
Vă aștept la final de lună august, pe 31 august, să descoperim împreună cum putem să creștem vitalitatea corpului fizic, schimbând un pic povestea din minte și având mai multă grijă de corpul fizic.
https://alexaevent.ro/.../borcanul-cu-vitalitate-webinar.../
 
Să avem astăzi o zi bună de pregătire de lună plină și aproape de maxim de presiune a energiei.
 
 
 Text și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com

 Citește și
 Valul 9 de energie – partea întâi – ziua 12 16 august 2024 Zi de început de week-end, de minivacanță și de lună în creștere
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii