Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 9 de energie – partea întâi – ziua 8.12 august 2024. Ne îndreptăm către energia Sfintei Marii

ro

12 Aug, 2024 10:37 383 Marime text







Valul 9 de energie – partea întâi – ziua 8. 12 august 2024
 
Un început de săptămână de mijloc de august.
 
Ne îndreptăm către energia Sfintei Marii și a tuturor celebrărilor care vin odată cu aceasta (ziua Marinei la Constanța).
 
Ne pregătim energetic pentru intrarea într-un portal vibrațional intens, accelerat de o lună în creștere și de soare în zodia Leului.
Somnul este foarte scurt și uneori întrerupt, prin disconfort fizic. Furtunile solare ne întrerup odihna de noapte, corpul se simte încins, transpirat, neliniștit, iar semnalele de ”pericol” îl fac să se trezească și să se miște.
 
Apare sete și senzația de gură uscată, apar și semne de deshidratare, dacă nu oferim corpului fluidele de care are nevoie.
Am simțit nevoia de ceaiuri calde, mai ales către seară, ceai de mușețel și ceai de lămâie cu ghimbir, dar și ceaiuri de fructe de pădure și ocazional roiniță sau mentă. Nu ceaiuri fierbinți, cum le-aș consuma iarna, ci călduțe – aproape la temperatura camerei. Au intrat mult mai bine decât apa simplă, sau chiar apa fructată. A fost nevoie să fiu atentă la cantitate, pentru a nu-mi tulbura somnul și mai mult.
 
Ne observăm corpurile și nevoile acestora, ne acordăm și adaptăm la ceea ce este, cât de bine putem.
 
Observăm continuu corpul fizic și învățăm să descifrăm semnalele sale de confort / disconfort, pentru a ne lua decizii înțelepte și susținătoare.
Întreaga săptămână care începe astăzi este dedicată lucrului cu corpul fizic.
 
Începând cu 15 august, suntem la Dâmbovicioara, la Tabăra Femina, unde ne mișcăm corpul și stăm în mijlocul pădurilor de munte, dar ajutăm procesul și prin discuții susținătoare de la inimă la inimă.
https://www.eduvisionlearning.ro/.../tabara-femina...
 
Suntem pe finală cu pregătirile pentru tabără și ne pregătim să ne întâlnim în mijlocul naturii din Parcul Natural Piatra Craiului.
Să avem cu toții o săptămână cât mai bună, cu grijă și susținere a corpului fizic.
 
Să nu uităm că suntem încă în tranzit de Mercur retrograd, cu multe mici acțiuni care nu ne ies cum am dori, de multe ori (probleme de comunicare, de înțelegere sau decizii nu prea fericite).
 
Dacă acceptăm ceea ce este și ne vedem de treabă, cât de bine putem, săptămâna va fi bună. Focalizarea pe corpul fizic și starea sa de bine este mai utilă pentru săptămana ce începe astăzi, decât în altă perioadă a anului.
 
Să fim sănătoși și să ne fie bine tuturor
 
Sursa și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com

Citește și
#ConstanțaEsteBine Valul 9 de energie - partea întâi - ziua 7. 11 august 2024. Suntem la energia primului pătrar, cu o lună ce continuă să crească 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii