Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valul 9 de energie – partea întâi – ziua 5- 9 august 2024. Cum sunteți cu toate energiile amestecate?

ro

09 Aug, 2024 09:58 223 Marime text







Valul 9 de energie – partea întâi – ziua 5. 9 august 2024. Cum sunteți cu toate energiile amestecate?

Ba este Mercur retrograd, cu introvertire, recapitulare și re-evaluare a trecutului, ba este portalul Leului (888) cu planuri și proiecte de viitor, cu vise și entuziasm, cu extrovertire și dinamism.
 
Alternanțele bruște între perioade de introspecție, calm și liniște și cele de ieșire în exterior, agitație și dinamism sunt caracteristice acestei perioade.
Important este să ne țină suprarenalele și ficatul, să facă față la toate schimbările de frecvență de vibrație și ne permită să ne ajustăm rapid.
 
Astăzi este despre a observa această alternanță închidere / deschidere, atât la nivel mental, cât și emoțional, și a evalua cum reușește corpul fizic să facă față schimbărilor, uneori bruște, de energie.
Întâlnirile din grupul Femina, care vor re-începe pe 26 august, se vor centra în această a doua parte a anului pe discuții despre corpul fizic, diferitele sale părți și modul în care le putem susține, când există dificultăți.
 
Dacă vă interesează să participați la acest tip de șezători urbane și să lucrați, alături de alte femei, pentru înțelegerea corpului și a reacțiilor sale, vă invit să trimiteți un mesaj pe vassormi@gmail.com
 
Despre adaptarea la ceea ce este acum în vibrația lumii și modul în care putem să lucrăm cu corpul fizic, vom discuta și la Tabăra Femina ce va începe în curând, pe 15 august, exact de Sfânta Maria.
https://www.eduvisionlearning.ro/.../tabara-femina...
 
 
Avem o surpriză pentru participanți, un caiet de lucru excepțional, cu ajutorul căruia vom face o explorare profundă și potențial vindecătoare în întunericul subconștientului, până la balaurul vinovăției și capetele sale potențial toxice.
 
 
Să folosim ziua de astăzi, de începere a week-end-ului, pentru a sta un pic în liniște cu propriul corp, a-i observa reacțiile și emoțiile, a asculta povestea minții, care se derulează continuu și a constata: cine produce stările de introvertire? Dar cele de entuziasm și dinamism? Ce avem nevoie pentru a trece dintr-o stare în alta? Este un cuvânt capabil de această transformare?
 
Să avem o altă zi echilibrată
 
 
Sursa și foto: ZyannaOrinda/ facebook.com
 
Citește și
Valul 8 de energie - partea a doua - ziua 5. 25 iulie 2024. Vin furtunile
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii