Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A patra săptămână de SEAS aduce patru spectacole la Constanța. Iată programul

ro

30 Jul, 2024 16:49 146 Marime text
Foto: Facebook Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului

Azi, 30 iulie 2024, se dă startul săptămânii cu numărul patru din cadrul Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului – SEAS 2024, de la Constanța.
 
Până pe 4 august sunt programate patru spectacole, primul fiind „Artă”, o producție a Teatrului Municipal „Lucia Sturdza Bulandra” București.
 
Reprezentația va avea loc de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța.
 
„Începem în forță a patra săptămână de #SEAS, cu un trio fantastic alcătuit din Vlad Zamfirescu, Șerban Pavlu și Gheorghe Ifrim. Vor face 𝗔𝗿𝘁𝗮̆ în seara aceasta într-un spectacol al 𝗧𝗲𝗮𝘁𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗠𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗹 „𝗟𝘂𝗰𝗶𝗮 𝗦𝘁𝘂𝗿𝗱𝘇𝗮 𝗕𝘂𝗹𝗮𝗻𝗱𝗿𝗮” 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶, pe un text al Yasminei Reza despre arta modernă și relațiile de prietenie din vremurile de azi și în regia lui Cristi Juncu”, menționează reprezentanții SEAS pe pagina de Facebook.
 
Distribuția va fi completată de Lena Dermengiu și Monica Cătuțoiu.
 
Celelalte spectacole programate în această săptămână sunt: „Logodnă relativă” de la Teatrul de Stat Constanța – 1 august, ora 21:00, Grădina Tomis; „O repetiție moldovenească” de la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați – 2 august, ora 21:00, Teatrul de Vară Soveja și „Piciul” de la Teatrul Regina Maria Oradea – 4 august, ora 21:00, Teatrul de Vară Soveja.
 
Citește și:
#SEAStreet Reacțiile publicului după spectacole - „Păreau ființe celeste, plutind pe concertele lui Vivaldi, nu suflete omenești“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii