Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biblioteca Județeană „I.N.Roman” Constanța dă startul înscrierilor la o nouă ediție Biblioteca de vacanță

ro

28 Jun, 2024 17:03 486 Marime text
Foto: Biblioteca Județeană ConstanțaBiblioteca Județeană „I.N.Roman” Constanța dă startul înscrierilor la o nouă ediție Biblioteca de vacanță, care se va desfășura în perioada 1 iulie – 1 septembrie.

Anul acesta, programul va cuprinde ateliere pentru copii și tineri cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani, de la activități artistice la ateliere de robotică, de dezvoltare personală pentru adolescenți (Dare to Care/Învață să îți pese), jocuri, ateliere de lectură și teatru de păpuși, ateliere de creație, schimb de carte și jucării, cinema la bibliotecă.

Înscrierile se fac doar personal, de părinți/bunici/tutorele minorului, la Garderobă, la sediul Bibliotecii din Str. Mircea cel Bătrân nr.104A sau la numărul de telefon 0241614482.

La înscriere este necesar permisul de intrare la bibliotecă. Cei care nu au permis și vor să se înscrie pot rezolva oricând această formalitate.

Permisul de intrare se eliberează pe loc la Biroul de Înscriere (program luni - vineri ora 8:00 – 16:00) al instituției, în baza cărții de identitate. În cazul persoanelor care nu au împlinit vârsta de 14 ani, este nevoie de buletinul părintelui/tutorelui și de certificatul de naștere al copilului.

„Vă așteptăm la Bibliotecă după următorul program:
luni și miercuri – 10.00-18.00; marți, joi și vineri – 08.00-16.00.
Biblioteca de vacanță este coordonată de bibliotecar Ali Osber“ - au precizat reprezentanții Bibliotecii Județene Constanța. 

Citește și: 

Ziua Drapelului Național, marcată și la Biblioteca Județeană Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii