Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziția aniversară „Valentin Tănase 70” la Muzeul Național de Istorie a României

ro

06 Sep, 2024 15:05 147 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Muzeul Național de Istorie a României






Începând de astăzi, 6 septembrie 2024 , Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) și Asociația „Muzeul Jucăriilor" București vă invită să descoperiți lucrările artistului Valentin Tănase, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani.
 
Valentin Tănase este un grafician, pictor, ilustrator de carte și creator de benzi desenate, cu o carieră de peste cincizeci de ani, recunoscut pentru contribuțiile sale în revistele Cutezătorii, Șoimii Patriei, și Carusel, potrivit MNIR. Absolvent al Universității Naționale de Arte București (1978), este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din 1981 și conduce Studioul de Arte Plastice al Armatei din 1997.
 
Expoziția include peste 200 de cărți, reviste și planșe ilustrate, alături de desenele originale ale unor cărți celebre.
 

„Vă așteptăm să admirați universul frumos al artei sale, de miercuri până duminică, de la 10:00 la 18:00!”, transmit reprezentanții muzeului.

 
 
Citește și
Muzeul Național de Istorie a României organizează „Micia Rediviva”, festival de reconstituire istorică și educație pentru patrimoniu
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii