Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Unitățile școlare din Castelu vor fi dotate cu dispozitive TIC și echipamente digitale (DOCUMENT)

ro

05 Aug, 2024 13:33 332 Marime text
Primăria Castelu
  • Contractul „Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitătățile de învățământ din comuna Castelu“ a fost scos la licitație.
  • Contractorul va asigura toate operațiunile necesare asamblarii produselor la locul indicat de Autoritatea Contractantă în caietul de sarcini.
 
Consiliul Local Castelu a organizat și desfășurat, pe data de 31 iulie, o procedură publică pentru atribuirea contractului „Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitătățile de învățământ din comuna Castelu“.
 
Lotul „Dotarea cu dispozitive TIC și echipamente digitale– Laborator informatică școală și săli clasă - i9“ presupune asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ din Comuna Castelu, respectiv punerea lor în funcțiune astfel Display interactiv cu suport, diagonală min 65 inch - 30 bucăți, Laptop – 19 bucăți,  Sistem sunet – 25 bucăți, Multifuncțională color – 33 bucăți, Cameră videoconferință – 39 bucăți, Router wifi – 1 bucată, scanner portabil – 5 bucăți, Cameră videowebcam – 1 bucată, Alte echipamente, roboțel de programare – 6 bucăți,, creion 3d – 180 bucăți.
 
Lotul „Dotarea cu dispozitive TIC și echipamente digitale Laborator informatică liceu- i13“ constă în asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ din Comuna Castelu, respectiv punerea lor în functiune astfel: Display interactiv cu suport, diagonală min 65 inch 01 bucată, Laptop - 1 bucată, Desktop +monitor – 24 bucăți, Sistem sunet - 1 bucată, Multifuncțională color - 1 bucată, cameră videoconferință - 1 bucată, Router wifi – 1 bucată.
 
Lotiul „Dotarea cu dispozitive TIC și echipamente digitale a atelierului de practica - i14“ constă în asigurarea echipamentelor si a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ din Comuna Castelu, respectiv punerea lor în funcțiune astfel: display interactiv cu suport, diagonală min 65 inch -1 bucată, All in one - 1 bucată, Sistem sunet – 1 bucată, Multifuncțională color - 1  bucată, Cameră videoconferință - 1 bucată, Router wifi - 1 bucată, scanner portabil - 1 bucată, restaurant virtual - simulator – 1 bucată.
 
Lotul „Dotarea cu dispozitive TIC și echipamente digitale a laboratoarele de științe, cabinetelor psihopedagoce și cabinetului de educatie tehnolgică și aplicații – activitatea i11“ constă în asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ din Comuna Castelu, respectiv punerea lor in functiune, astfel: Display interactiv cu suport, diagonala min 65 inch - 5 bucăți, Laptop  - 5 bucăți, Sistem sunet - 5 bucăți, Multifuncțională color - 5 bucăți, Camera videoconferință – 5 bucăți, router wifi  - 2 bucăți, scanner portabil - 1 bucăți, creion 3d - 12 bucăți, imprimantă 3d – 1 bacată.
 
Contractorul va asigura toate operațiunile necesare asamblarii produselor la locul indicat de Autoritatea Contractantă în caietul de sarcini, precum și:
 
- curățenie ca urmarea a operațiunilor de instalare. Contractorul va asigura curățenia la locul de instalare prin îndepărtarea deșeurilor de ambalaje rezultate și eliminarea acestora pe propria răspundere în afara perimetrului unităților de învățământ.

 - participarea la testarea preliminară a funcționalității și remedirea defectiunilor înainte de data receptiei. Orice defect cunoscut sau evident va trebui remediat până la data recepției.

- instruirea personalului unității de învățământ pentru a înțelege diferitele "componente ale produsului și a tuturor functionalităților, modul de operare a produsului, informații despre mentenanță de rutina care trebuie să fie efectuată de beneficiar, depistarea problemelor și diagnosticare de bază în vederea comunicării către furnizorul de garanție.

 - participarea la recepția produselor.

- asigurarea, după caz a mentenanței și remedierea defecțiunilor în perioada de garanție a produselor.

În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Consiliul Local Castelu, județul Constanța organizează licitație pentru un sistem de cântărire autovehicule (DOCUMENT)

Firme Constanța: Peter & Stars SRL a schimbat asociatul unic și administratorul! Firma a organizat un spectacol pentru Primăria Castelu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii