Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Maria Tănase. O Poveste”, la Centrul „Jean Constantin” din Constanța. Intrarea este gratuită

ro

28 Dec, 2021 14:13 3255 Marime text
  • Teatrul de Stat Constanța (TSC) vă invită, cu două zile înainte să intrăm în noul an 2022, să vă petreceți câteva clipe alături de două talentate artiste – Mirela Pană și Elena Gatcin – care vă vor duce în lumea faimoasei cântărețe de muzică populară Maria Tănase.
  • Intrarea este gratuită.
 



Spectacolul  „MARIA TĂNASE. O POVESTE” este programat în 29 decembrie, de la ora 19:00, la Centrul Educativ Multifuncțional pentru Tineret „Jean Constantin” din Bulevardul Ferdinand nr. 56 (fostul cinematograf „Republica”). 
 







„Maria Tănase. O poveste” a avut premiera în 15 mai 2021, iar scenariul și regia sunt semnate de Carmen Lidia Vidu, cea care a obținut în acest an unul dintre Premiile UNITER. Cristina Baciu a realizat proiecțiile multimedia, iar scenografia a fost concepută de Lăcrămioara Dumitrașcu.




Mirela Pană joacă rolul Mariei Tănase și cântă șase dintre vestitele ei cântece, iar pianista Elena Gatcin o acompaniază live.





Spectacolul a participat la turnee în Chișinău și București, iar pentru acest rol actrița Mirela Pană a obținut Trofeul „Bacău Fest Monodrame“ 2021.





„Maria Tănase. O poveste” este singurul spectacol al TSC care poate fi reprezentat la Centrul „Jean Constantin” fără a fi necesare modificări substanțiale ale scenei.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii