Muzeul Național de Istorie a României lansează proiectul „Inclusion and Education for Vulnerable persons” (InSEVE)
Muzeul Național de Istorie a României lansează proiectul „Inclusion and Education for Vulnerable persons”
23 Oct, 2024 08:31
ZIUA de Constanta
574
Marime text
Muzeul Național de Istorie a României, alături de partenerii săi, DOMSPAIN SLU, din Reus, Spania și Kotsanas Museum of Ancient Greek Technology, Atena, Grecia anunță inițierea activităților aferente proiectului „Inclusion and Education for Vulnerable persons” (InSEVE), nr. ref. 2024-1-RO01-KA210-ADU-000252410, finanțat prin programul Uniunii Europene Erasmus Plus, Educația Adulților, parteneriate la scară mică, cu suma de 60.000 euro.
Proiectul se derulează între 1 octombrie 2024 și 30 septembrie 2026 și va cuprinde următoarele activități: Mobilitate în Reus, Spania (6 zile, noiembrie 2024), Mobilitate în Atena, Grecia (6 zile, martie 2025), Mobilitate de pilotare a atelierelor de educație muzeală în București, România (6 zile, mai 2025), Evenimente simultane de transferabilitate – ateliere în București, Reus și Atena (3 zile, septembrie 2025)
De asemenea, va fi susținută o conferință online pe tematica programelor de educație muzeală și incluziunii în domeniul educației adulților (noiembrie 2025)
Din partea Muzeului Național de Istorie a României se pot înscrie pentru a participa la organizarea activităților proiectului angajați, voluntari și colaboratori care activează în domeniul educației muzeale, iar în vederea participării la activitățile dedicate publicului se pot înscrie, în limita locurilor disponibile, beneficiari adulți.
Muzeul Național de Istorie a României nu percepe nicio taxă aplicanților/ participanților la activitățile proiectului, participanții / beneficiarii cu oportunități scăzute sunt încurajați să participe la activități și au prioritate în procesul de selecție, iar egalitatea de șanse și echilibrul de gen sunt principii de bază în selecția grupului țintă și a beneficiarilor!
Citește și
Muzeul Național de Istorie a RomânieiMNIR invită la dialog cu artiștii expoziției „Coloranți naturali. De la cercetare științifică muzeală la artă contemporană”
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii