Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O actriță din celebrul serial „La Bloc” vine la Constanța pentru Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului

ro

25 Jun, 2024 17:00 1779 Marime text
Foto: Facebook Dana Rogoz
  • În distribuția spectacolului „30+” se află și Dana Rogoz, actriță care s-a făcut cunoscută publicului pentru rolul lui „Mimi” din serialul „La Bloc”
  • Alături de ea, mai sunt distribuite actrițele: Corina Moise, Ana Covalciuc, Ioana Anastasia Anton, Florina Gleznea și Andreea Mateiu
 
Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – SEAS, „cel mai tare eveniment cultural al sezonului estival” a anunțat pe pagina de Facebook a evenimentului încă un spectacol care se alătură line-up-ului cultural și artistic din acest an.
 
Astfel, în data de 11 august 2024, ora 21:00, pe scena Teatrului de Vară Soveja, publicul va putea urmări spectacolul „30+”.
 
Titlul original este „Beautiful Bodies”, a fost creat de Laura Cunningham și este o producție a Teatrului Metropolis București.
 
Traducerea piesei în limba română a fost făcută de Ilinca Hărnuț, iar de regie și adaptare s-a ocupat Alexandru Bogdan. Aspectele privind decorul i-au revenit Alexandrei Alma Ungureanu.
 
În distribuția spectacolului „30+” se află și Dana Rogoz, actriță care s-a făcut cunoscută publicului pentru rolul lui „Mimi” din serialul „La Bloc”. Conform reprezentanților SEAS, este pentru a doua oară când Dana Rogoz participă la Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului.
 
Alături de ea, mai sunt distribuite actrițele: Corina Moise, Ana Covalciuc, Ioana Anastasia Anton, Florina Gleznea și Andreea Mateiu.
 
Iată ce spune regizorul Alexandru Bogdan despre producția Teatrului Metropolis București:
 
„30+, cu titlul original Beautiful Bodies, este o comedie despre șase femei, toate în vârstă de peste 30 de ani și toate dezamăgite, într-un fel sau altul, de cum arată viețile lor. Însă, ce le alină pe fiecare e prietenia celorlalte. Căci, atunci când nu ai o familie (sau când familia e sursa ta de nefericire), prietenii tăi sunt tot ce ai nevoie.”
 
Durata spectacolului este de o oră și 30 de minute (fără pauză) și este recomandat publicului din categoria de vârstă 14+.
 
Bilete se pot achiziționa de pe mystage.ro și bilet.ro
 
Despre Dana Rogoz
 
Potrivit informațiilor de pe wikipedia, Dana Rogoz s-a născut în București, pe 26 septembrie 1985.
 
La vârsta de trei ani a intrat în grupul Minisong, sub conducerea lui Ioan Luchian Mihalea. A urmat un an la Teatrul Evreiesc de Stat, unde a intrat în atenția lui Cristi Rotaru, cel care a dus-o la Televizunea Română.
 
Dana Rogoz a debutat la vârsta de patru ani, când avea să înceapă să joace pentru producțiile TVR.
 
La vârsta de nouă ani, ea a interpretat rolul Abramburicăi din serialul TV „Abracadabra” difuzat de TVR.
 
Un rol care a consacrat-o și i-a adus popularitate a fost cel al lui „Mimi” din serialul „La Bloc”, difuzat de Pro TV. Ea a fost implicată în acest serial în perioada 2002 – 2007.
 
Redăm titlurile filmelor în care a fost distribuită Dana Rogoz: „Dulcea saună a morții” (2003), „Un bărbat urmărește o femeie” (2008), „Încearcă să nu clipești” (2011), „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie” (2012), „Teoria supremă” (2013), „Octav” (2017), „Mo” (2019) și „#dogpopgirl” (2021). Alte seriale TV în care a avut roluri au fost: „Fete cu lipici” (2005), „Îngerașii” (2008), „State de România” (2009), „Moștenirea” (2010 – 2011), „La Bloc: după 10 ani” (2013).
 
Reamintim că Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului este un eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța.
 
Anul acesta marchează a treia ediție și perioada de desfășurare este 10 iulie – 8 septembrie.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Patru spectacole regizate de Radu Afrim și premiate la UNITER se joacă la Constanța, în cadrul SEAS. Unul dintre ele a fost produs de Teatrul de Stat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii