Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pavel Bartoș joacă în premieră în fața publicului din Constanța, într-un spectacol în care este one-man show

ro

01 Jul, 2024 17:00 234 Marime text
  • „One Man aproape Show” este o producție a Comic Entertainment, realizată cu sprijinul Teatrului Odeon din București
  • „One Man aproape Show” va avea reprezentație la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, vineri, 6 septembrie, de la ora 20:00
 
Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului a anunțat un nou spectacol din programul acestei ediții, în care protagonistul „nu mai are nevoie de nicio prezentare”.
 
Este vorba despre Pavel Bartoș, care va juca în premieră în fața publicului din Constanța, în cadrul spectacolului „One Man aproape Show”, selectat la ediția a III-a a SEAS.
 
„One Man aproape Show” este o producție a Comic Entertainment, realizată cu sprijinul Teatrului Odeon din București.
 
„Un spectacol după un scenariu scris de Pavel Bartoș, care cuprinde în mare parte elemente autobiografice, tratate cu umor, poate prea mult umor, în care autoironia și sinceritatea sunt la ele acasă. Întrepătrunse puternic cu emoția, dau naștere unui spectacol în care oricare dintre spectatori se poate regăsi. Este un spectacol despre decizii bune sau nebune, despre greșeli sau negreșeli, despre iubire în toate formele ei, despre viață pur și simplu, mesajul fiind unul foarte clar: viața trebuie și merită trăită din plin!”, se menționează în descriere.
 
Pe lângă omniprezentul Pavel Bartoș, la montarea producției și-au mai adus aportul: Diana Miroșu – decor, Irina Voinea – costume, Cezar Antal și Șerban Cazan – muzică, Andra Gheorghe și Bogdan Boantă – coregrafie, Cosmin Bălașa – ilustrație muzicală, Cosmin Clenciu și Ștefan Ioșca – lighting designer și Sebi Cîmpean și Luca Achim – design video.
 
„One Man aproape Show” va avea reprezentație la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, vineri, 6 septembrie, de la ora 20:00.
 
Biletele se pot achiziționa de pe mystage.ro, bilet.ro și de la Agenția de bilete a Teatrului de Stat Constanța (Bd. Tomis nr. 97).
 
Despre Pavel Bartoș
 
Actorul s-a născut la data de 20 ianuarie 1975, la Miercurea Ciuc, județul Harghita.
 
El a urmat și a absolvit cursurile Colegiului Național „Octavian Goga” din orașul natal.
 
Ulterior, Pavel Bartoș s-a mutat la Cluj, unde a studiat la Universitatea Babeș – Bolyai, Facultatea de Teatru, la clasa profesorului universitar Marius Bodochi.
 
În anul 1998, el a obținut Marele Premiu la Gala Tânărului Actor de la Costinești.
 
În televiziune este cunoscut pentru rolul de coprezentator la emisiunile „Românii au talent” și „Vocea României”. În ceea ce privește actoria, el este angajat la Teatrul Odeon din București.
 
De-a lungul timpului, Pavel Bartoș a fost distribuit în filmele: „Amen.” (2002), „Numai iubirea” (2004), „Păcatele Evei” (2005), „Iubire ca în filme” (2006), „Războiul sexelor” (2007), „Îngerașii” (2008), „Ho Ho Ho” (2009), „Aniela” (2009), „State și Flacăra: Vacanță la Nisa” (2010), „Moștenirea” (2010), „Las Fierbinți” (2012).
 
Reamintim că Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului este un eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța.
 
Anul acesta marchează a treia ediție și perioada de desfășurare este 10 iulie – 8 septembrie.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
O actriță din celebrul serial „La Bloc” vine la Constanța pentru Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii