Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră la Casa de Cultură Constanța Teatrul Elisabeta din București propune o comedie publicului de pe litoral

ro

24 Oct, 2024 10:11 467 Marime text
Spectacolul „Cum iubește cealaltă jumătate”. Foto: Teatrul Elisabeta

Sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, va avea loc în premieră comedia “Cum iubește cealaltă jumătate”, o producție a Teatrului Elisabeta din București.
 
„Teatrul Elisabeta a obișnuit publicul constănțean cu comedii de înaltă calitate și revine, în cea de-a X-a stagiune, la malul mării, cu un nou spectacol savuros”, transmite instituția.
 
Comedia “Cum iubește cealaltă jumătate” este unul dintre cele mai apreciate texte semnate de Alan Ayckbourn, prezentă pe marile scene ale lumii de peste 50 de ani. Regizorul Șerban Puiu transformă situația a trei cupluri unite de un adulter într-o poveste dinamică, spectatorii având ocazia de a vedea evenimentele desfășurate simultan pe două planuri.
 
Mai mult decât o comedie de situație, spectacolul “Cum iubește cealaltă jumătate” este o comedie a defectelor umane, general valabilă, care va încânta și va pune pe gânduri, totodată, publicul spectator.
 
Din distribuție fac parte Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc, Ioana Ancea, Andreas Petrescu, Magdalena Țapu și Alexandru Prica.
 
Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța, dar și online, pe www.TeatrulElisabeta.ro și www.Bilet.ro.
 
Citește și:
Comedie de peste Prut la Constanța Spectacolul „Alegerea domnului Macabeț”, adaptat după piesa constănțeanului Cosmin Stănilă, reprezentație în cadrul SEAS
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii