Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ramona Niculae, una din nominalizările Teatrului de Stat Constanța, a primit Premiul UNITER „Cel mai bun debut”

ro

27 May, 2024 21:45 1123 Marime text
foto: Facebook/Teatrul de Stat ConstanțaTeatrul de Stat Constanța strălucește din nou, iar de data aceasta, Ramona A. Niculae a fost distinsă cu prestigiosul Premiu UNITER pentru "Cel mai bun debut".

Rolul său în spectacolul „10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia” de Gabriel Sandu, sub îndrumarea regizorală a lui Elena Morar și Gabriel Sandu, a fost răsplătit cu acest titlu onorific.

Este un moment de mândrie pentru întreaga echipă a Teatrului de Stat Constanța.


Despre Ramona Niculae

Datele de pe site-ul Teatrului de Stat Constanța arată că Ramona Niculae, actor colaborator pentru teatrul de pe litoral, s-a născut pe 10 martie 2001, în București.
 
Este absolventă a studiilor de licență în Arta actorului la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” și, în prezent, este studentă la master tot în cadrul UNATC.
 
În 2023, la Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, Ramona Niculae a câștigat Premiul special pentru Interpretare pentru rolul Alisson din spectacolul „Little Light”, regia Mara Bugarin.
 
Pe lângă rolurile interpretate în cadrul UNATC, a fost distribuită și în spectacole ale teatrelor din capitală: „Magnolii de Oțel” regia Richard Reguant, la Teatrul Avangardia București și „Ghici cine te sună?!” adaptare de Andreas Petrescu după filmul „Perfetti Sconosciuti”, regia Tania Popa, la Teatrul „Elisabeta” București. De asemenea, a apărut și în producții cinematografice precum „Taximetriștii” regia Bogdan Theodor Olteanu și seriale TV, „Profu” și „Brigada Nimic”.
 
„Pe scena Teatrului de Stat Constanța o putem aplauda pentru rolul Crina din noua premieră, „10 Lucruri pe care le-am uitat la Festivalul Mamaia”, regia Elena Morar și Gabriel Sandu”, menționează TSC.

Iată postarea de pe pagina de facebook a Teatrului de Stat Constanța: 

Ce bucurie!

Ramona A. Niculae tocmai a primit Premiul UNITER „Cel mai bun debut” pentru rolul Crina din producția TSC, spectacolul „10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia” de Gabriel Sandu, regia Elena Morar și Gabriel Sandu

Felicitări Ramona! Suntem mândri de tine!

E al patrulea an consecutiv când Teatrul de Stat Constanța este nominalizat la UNITER și al treilea premiu pentru debut în acești 4 ani care ajunge în teatrul nostru!



Citește și:

Premiile UNITER se decernează în această lunăPână când pot fi votați Ramona Niculae și Ștefan Mihai, nominalizații Teatrului de Stat Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii