Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SEAS 2024 Pavel Bartoș, spectacol cu ropote de aplauze la Constanța

ro

13 Sep, 2024 20:58 203 Marime text
foto: Facebook/ Teatrul de Stat ConstanțaTeatrul de Stat Constanța a găzduit un spectacol deosebit în cadrul SEAS 2024, avându-l în prim-plan pe actorul Pavel Bartoș, care a susținut un One Man aproape Show autobiografic.

Spectacolul a abordat teme profunde, precum copilăria, familia, alegerile de viață și importanța greșelilor, îmbinând umorul cu emoția. Publicul a fost captivat, răspunzând cu zâmbete, lacrimi și aplauze.

În plus, spectacolul a fost accesibilizat în limbajul semnelor, prin implicarea interpreților Lena Dermengiu și Monica Cătuțoiu, marcând astfel o deschidere către incluziune pentru toate categoriile de spectatori.
 

Teatrul de stat aduce mulțumiri 

La a doua sa prezență pe o scenă din Constanța, ambele fiind de anul acesta, din SEAS 2024, Pavel Bartoș  a adus în fața spectatorilor un One Man aproape Show autobiografic despre copilărie, despre familie, despre deciziile pe care le luăm și unde ne duc ele, despre greșeli și cât de importante sunt ele, despre iubire.

A fost un spectacol cu umor și emoție, care a stârnit și zâmbete, și lacrimi, și ropote de aplauze.

 Mulțumim, Pavel Bartoș, pentru o întâlnire atât de frumoasă cu publicul SEAS!

Mulțumim și interpretelor Lena Dermengiu și Monica Cătuțoiu, pentru al șaptekea spectacol accesibilizat în limba semnelor!- au transmis reprezentanții instituției. 
 

Citește și:
ZIUA LIVE Teatrul Național din Târgu – Mureș trage cortina peste SEAS, la Constanța. Loredana Dascălu – „Mă bucur că închidem noi această stagiune!” (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii