Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul „Căluțul de Mare” Constanța vă invită la spectacolul „Prețul Demnității”

ro

24 Oct, 2024 08:53 397 Marime text
foto: Facebook/Teatrul Căluțul de mareVineri, 08 noiembrie 2024, de la ora 18:00, Teatrul Căluțul de Mare Constanța prezintă un spectacol dedicat tinerilor cu vârsta de 14+, intitulat „Prețul Demnității”. Piesa, scrisă de dramaturgul rus Ludmila Razumovskaia, aduce în fața spectatorilor o poveste complexă, în care binele și răul își dezvăluie multiplele fațete, într-un mod imprevizibil și șocant. Este o provocare emoțională și morală, un examen dificil pentru toate personajele implicate.

Spectacolul este regizat de Lică Gherghilescu, cu scenografia semnată de Mihai Constantin Ranin, iar textul a fost tradus și adaptat de Inga Marcu. Distribuția include actori de renume precum Inga Marcu, Adi Gheo, Denisa Iova, Sergiu Bucur și Grațian Prisacariu.

Durata spectacolului este de aproximativ 80 de minute, iar prețul biletelor pentru tineret este de 15 lei. Biletele pot fi achiziționate de la casieria teatrului, situată pe strada Aristide Karatzali, nr. 16, în timpul programului de funcționare.

 Vă așteptăm, cu mult drag, la toate spectacolele noastre!- au transmis reprezentanții instituției. 



Citește și:

Păpuși de la Teatrul „Căluțul de Mare” Constanța, prezentate în cadrul Expoziției Bienale de la București (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii