Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul „Oleg Danovski” Constanța Spectacolul „Carmen” încheie festivalul „Opera Nights” din Hunedoara

ro

21 Jul, 2024 11:42 189 Marime text
Foto: Facebook Teatrul „Oleg Danovski” Constanța

Astăzi, de la ora 21:00, actorii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța pun în scenă opera „Carmen” de Georges Bizet, care încheie festivalul „Opera Nights”, desfășurat în Hunedoara.
 
Locația aleasă este în municipiul Deva, în curtea interioară a Consiliului Județean Hunedoara. De asemenea, Teatrul de Artă din Deva a fost propus ca locația alternativă.
 
Locuitorii și turiștii din Deva îi vor vedea pe soliștii: Lucia Mihalache, Răzvan Săraru, Cristian Caragea, Laura Eftimie, Iulian Bratu, Mădălin Băldău, Mihaela Ionescu, Stela Sîrbu, Mihai Teodoru și Mircea Găvan. Ei sunt acompaniați de Orchestra și Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța. Conducerea muzicală este asigurată de Vlad Conta, din București.
 
Producția operei a fost asigurată de: Răsvana Cernat  - regie artistică; Eugenia Tărășescu Jianu – scenografie și Mihail Motovilov – coregrafie.
 
Precizăm că acesta este ultimul spectacol al Teatrului „Oleg Danovski” Constanța jucat în cadrul „Opera Nights”, eveniment organizat de Consiliul Județean Hunedoara, prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara, ajuns la a X-a ediție.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii