Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantinescu atentează la banii studenţilor medicinişti

ro

26 Oct, 2010 00:00 2382 Marime text
constantinescu atenteaza la banii studentilor medicinisti 33718 303528
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MM 26 Oct, 2010 12:09 La medicină sunt studenţi şi făra taxă, iar cei cu taxă vor pleca la alte universităţi întrucât Constanţa nu este în stare să sustină o facultate de medicină. Constantinescu ştie de 10% că probabil atât percepe comisionul pentru lucrările de reabilitare la grădiniţe, cămine culturale, scoli, etc. din judeţ. Să dea domunl să se îmbolnăvească şi să aibă nevoie de medic! să-l vedem cum da din colţ în colţ, dar nu-l plâng a stâns destul ca să plece în stăinătate, dar poate nu mai apucă!
  • elena 26 Oct, 2010 11:14 Nu recunoasteti vorbele vaduvii negre a SCJ Constanta, Capatina? El instiga la distrugerea in masa a medicinii constantene.
  • Razvan 26 Oct, 2010 08:53 Se pare ca in Republica Autonoma Constanta domnesc anumite persoane care nu au nici o intentie de a dezvolta regiunea ci din contra de a distruge cat mai mult. Cand un om, "fost" comunist (securist), a prins putina putere, vrea sa ramana asezat bine in scaunul acela si incearca pe cat posibil sa distruga generatiile care sunt la inceputul carierei si care ar trebui sa cunoasca cat mai multe pentru a putea dezvolta regiunea sau tara. O sa se ajunga in Romania, fiind "condusi" de asemenea "oameni", sa fie o tara de analfabeti, depravati, betivi, ceea ce va duce la dezmembrarea tarii. Astia trebuie sa se gandeasca ca viitorul tarii nu inseamna numai acei 4 - 5 ani de conducere ci inseamna poate sute de ani de proiecte de dezvoltare si cercetare. Pacat ca avem conducatori prosti si aia destepti aleg sa faca altceva.
  • fara nume 26 Oct, 2010 08:22 Ii uram bunvenit, domnului Parpala in Constanta, azinoapte! in care laborator sa se faca investitii? in cel inchis de aproape o luna? cel in care nu e apa, curent electric si nici caldura?
  • Oarecum ca pe vremea lui Stefan 26 Oct, 2010 02:58 Cand in Moldova veneau turcii, Stefan cel Mare punea sa se dea foc la holde si sa se otrtaveasca fantanile pe traseul de deplasare al cotropitorilor. Astazi e oarecum invers. Pe unde trece domnitorul judetului se aplica politica pamantului parjolit. De data asta insa, prin zonele "parjolite" si "otravite" nu trec cotropitorii ci bietii localnici ai judetului, oameni simpli care au doar vina ca incearca sa traiasca.