Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ctitoriile" sau proiectele eşuate ale epocii Mazăre

ro

19 May, 2011 03:07 4027 Marime text
ctitoriile sau proiectele esuate ale epocii mazare 70738 326227
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andreus 24 May, 2011 08:19 dar despre calitatea strazilor asfaltate in domnia lui Mazare ??? ce parere aveti de ex. de strada N. Iorga pe unde alearga ambulantele spre spital ???
  • Vox Dei 19 May, 2011 16:46 Daca ne-am prezenta la alegeri si am vota in cunostinta de cauza am avea sanse . Altfel nici cea mai mica sansa ...
  • locuitor din faleza nord 19 May, 2011 10:41 Vorba ante-comentatorilor mei:prea putin si prea bland fata de ce a facut acest odios primar.Uitati-va in poza cu faleza daramata: in fundal se vad niste copaci, care acum nu mai sunt, iar in dreapata se zareste o parte dintr-o cladire; este unul din blocurile(duplex-urile) construit pe vremea lui Ceausescu, in stanga sunt faimoasele "vile ale consilierilor".Ce ziceti oameni buni ca acolo se construieste un bloc cu 8 etaje si 2 scari, o "hardughie" trantita in fata locuintelor acelor oameni, la cativa metri de apartamentele lor, in totala discrepanta cu zona?!Iar pentru a se construi asa ceva s-au facut si modificari la canalizare...ma intreb pe banii cui?!Stimati ziaristi, mergeti si vedeti, scrieti, luati atitudine va rog!Chiar poate sa faca ce vrea el in orasul asta, acest individ???Constanta nu este a lui, ci a locuitorilor Constantei, si fiecare avem dreptul la o opinie referitor la oras, si sa luam atitudine atunci cand e cazul.Va rog inca o data ,scrieti despre aceasta situatie! Cu stima.
  • Bilanturi 19 May, 2011 08:47 Intrutotul de acord cu continutul articolului, desi documentarea pentru enumerarea nerealizarilor a fost cam blanda. Se poate verifica oricand in arhiva de documente a primariei, ca in timpul precedentei administratii, care a durat numai 4 ani si al carei sef era un constantean get-beget, numarul si volumul lucrarilor publice de investitii finantate din bugetul local si a caror urmarire a executiei s-a realizat de catre salariatii primariei, a fost mai mare fata de realizarile din cei aproape 12 ani de mandat al primarului bucurestean al Constantei. O simpla privire si comparare a listelor de investitii de atunci si din ultimii aproape 12 ani condusi de primarul bucurestean, releva infioratorul adevar. Daca trebuie sa mai punem la socoteala faptul ca actualul primar a primit de-a gata foarte multe documentatii pentru lucrari de investitii care doar asteptau sa fie puse in practica, precum: podul IPMC, podul de pe DN39, amenajarea falezei ("Constanta, cu fata catre mare"), amenajarea de parcari supra si subterane, numeroase lucrari tehnico-edilitare (alei, parcari, amenajari de spatii verzi, ziduri de sprijin) pentru ansamblurile de locuinte unde acestea n-au apucat sa mai fie terminate de catre Ceausescu. Ce multe surprize releva si bilanturile! Cu conditia ca acestea sa fie intocmite pe baza de documente certe si adevarate.
  • ath 19 May, 2011 00:13 Lista intocmita de dvs. sau lista "ctitoriilor" lui Mazare,nu este completa.Ati uitat de tigania cu multe etaje si parasita din Piata Ovidiu,ca sa dau numai un exemplu.Se gasesc poate,zeci sau sute de cazuri.Va propun sa-i pregatim lui Mazare un "album" tiparit sau electronic,cu poze,filmulete si scurte comentarii pe aceasta tema.Daca este cazul,eu ma ofer voluntar.Timpul trece,au trecut 21 de ani din viata noastra.Cat timp trebuie sa-i mai suportam ? Populatia trebuie sa deschida ochii sa afle ce s-a petrecut aici.Astept raspunsul dumneavoastra.Cu stima.