Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senol Zevri „Banias este iepurele lui Constantin Chirila"

ro

23 Apr, 2010 03:42 3124 Marime text
senol zevri banias este iepurele lui constantin chirila 72455 282252
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • PDLIST 23 Apr, 2010 19:18 echipa castigatoare ptr pdl constanta este cea care o sa o aiba pe stavrositu la municipiu,a avut rezultate bune si o sa aiba in continuare si mitroi,iorgus,branza la judet......asta este echipa cu sanse reale de castig la alegerile din 2012,altfel este nassoala treaba......
  • catre redivivus 23 Apr, 2010 17:57 buna observatia. Zevri nu face decat sa spuna pe fata ce tot partidul stie deja.Are curaj. nu mai vrea politica .
  • pt.omni.. 23 Apr, 2010 16:39 omniscient probabil ca te crezi, dar mintea,daca ai avut vreodata, iti e tare tulburata dupa cum vorbesti/scrii.cine cui a dat bani?? probabil ca nu esti doar omiscient, esti chiar clona bolnavului mintal zevri, care arunca laturi fara pic de discernamant in colegi, in oameni care l-au sustinut, in membri de partid care au muncit si au pus suflet. dar ce-i pasa lui?
  • omniescent 23 Apr, 2010 14:44 sa inteleg ca v-a dat bani banias ca sa scrieti aberatiile astea ? elena si amalia banuiesc ca sunt 2 transsexuali ... voi macar stiti ce a facut banias ? ca bani cu siguranta v-a dat .. mai bine va alsati de politica si vorbe aruncate aiurea...
  • y 23 Apr, 2010 14:38 D-nul Mitroi este incontestabil un bun go spodar in Valu.Dar un presedinte de org. a unui jud.,trebuie sa aibe o anumita cultura, eleganta, rafinament si o viziune de ansamblu pe care d.nul Banias a demonstrat ca le are.Pt.d-nul Mitroi ambitiile sunt mari dar trebuie sa-si accepte neputintele,altfel risca sa devina un penibil ca Vanghelie,fostul coleg de partid al d-niei sale.
  • pentru xx 23 Apr, 2010 11:08 Asta pentru ca esti tatar. Natie oportunista, ingamfata, egoista si violenta. Uita-te mai bine in oglinda. Vezi cate fapte altruiste ai facut pana la varsta asta. Si da este un tradator: cand un partid te pune pe un tron, nu arunci cu noroi in partid, nu-ti convine pleaca si afirma-te pe propriile forte. Asta daca ai verticalitatea si caracterul necesar. Lucruri pe care voi le aveti, nu-i asa?
  • costi 23 Apr, 2010 10:17 cine mai poate crede ca un om care vorbeste astfel despre partidul lui doreste altceva decat destabilizarea acestuia? e deci clar de ce n-a fost in stare sa n-aiba niciun rezultat niciodata
  • Mihai 23 Apr, 2010 10:13 Nenorocit om acest individ.Nu face altceva decat sa-si darame colegii si organizatia din care cred ca a facut parte,pentru ca nu-mi pot imagina ca mai este membru al PDL Constanta.Va dati seama ce va face colegilor de serviciu dupa ce nu va mai fi director acolo.Ii va da pe toti in primire.Fratilor scapati de acest factor destabilizator.Isi face natia de ras.
  • amalia 23 Apr, 2010 10:47 zevri e genul care isi bate nevasta in fata blocului.urat, jenant, penibil!
  • elena 23 Apr, 2010 08:56 probabil ca zevri e genul care isi bate nevasta in fata blocului.urat, jenant,penibil. noroc ca nu citesc multi acesta publicatie
  • XX 23 Apr, 2010 08:32 Tradator? Ar trebui sa privesti mai bine in urma , in istorie si sa vezi de cate ori au tradat tatarii si de cate ori romanii!Daca ai prieteni tatari , nu cred ca acestia te-au dezamagit mai mult decat prietenii tai de alte natii, ba chiar dimpotriva ! Si in primul rind nu cred ca ai avea curaj sa-i spui unui tatar ca este tradator in fata, fara sa te temi pentru integritatea ta fizica!
  • Luay 23 Apr, 2010 07:30 Saracul Zevri o sa ramana cu ..... filozofia lui si atat. Iar Banias daca nu face ceva cu Learciu sau cu Avatavului sau cu altii pusi pe functii fara merite nu prea are sanse sa castige
  • redivivus 23 Apr, 2010 04:46 Declaratiile lui Zevri nu surprind,aspectele prezentate fiind deja cunoscute.In schimb produc ingrijorare.Intr-un partid care guverneaza si si-a asumat un program mai mult decat riscant sub aspect electoral,n-ar trebui sa ajunga in public asemenea aspecte.Transparenta in politica are niste limite.Viata interna de partid este mai delicata decat viata intima a unei familii.Rufele nu se mai spala si se usuca afara ca in trecut la cismea sau garla,ci in casa,evitandu-se expunerea peticelor si petelor.Daca te iei dupa declaratii de natura celor de mai sus,iti pui firesc intrebarea,cu cine si cum se vor realiza obiectivele propuse,cucerirea primariei si a C.J.Felul in care viitorii lideri ai municipiului si judetului se caracterizeaza reciproc este de natura sa-i descurajeze pe cei care trag speranta sa scape de Mazare,Nicusor si gastile lor.Decenta si prudenta in declaratiile privind viata de organizatie se impun cu necesitate.
  • x 23 Apr, 2010 03:27 tradator-caracteristica specifica tatarilor.si totusi Banias o merita,e o nulitate politica si profesionala,de caracter ce sa mai vorbim.