Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Noi hotărâri în societatea The British Piano Club SRL

ro

27 Aug, 2024 21:00 189 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3968 din data de 22.08.2024.
 
Rușanu Elena, cetățean român, Alecu Albert-Constantin, cetățean român, Roman Marian, cetățean român, în calitate de asociați ai SC The British Piano Club - SRL, au hotărât următoarele:
 
Art. 1. Se revocă din funcția de administrator al societății Roman Marian şi, totodată, se numește în funcția de administrator al societății, pe o durată de 10 (zece) ani şi cu puteri depline, Rușanu Elena.
 
Art. 2. Se încheie un contract de cesiune părți sociale, prin care:
 
Se cesionează de către asociatul Alecu Albert-Constantin, cetățean român, în calitate de cedent, către asociatul Rușanu Elena, cetățean român, în calitate de cesionar, un număr de 5 (cinci) părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei (zece lei)/parte socială şi în valoare totală de 50 lei (cincizeci lei), reprezentând 25% din capitalul social al Societății.
 
Se cesionează de către asociatul Roman Marian, cetățean român, în calitate de cedent, către asociatul Rușanu Elena, cetățean român, în calitate de cesionar, un număr de 5 (cinci) părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei (zece lei)/parte socială şi în valoare totală de 50 lei (cincizeci lei), reprezentând 25% din capitalul social al Societății.
 
În urma cesionării părților sociale, structura capitalului social al societății, împărțit în 20 părți sociale, numerotate de la 1 - 20, este următoarea:
 
- Rușanu Elena 200 lei - respectiv 20 părți sociale numerotate de la 1 - 20 reprezentând 100% capitalul social, având o participare la beneficiile şi pierderile societății de 100%.
 
Cesiunea părților sociale se efectuează la valoarea nominală a acestora, respectiv la suma de 10 lei (zece lei)/parte socială, sumă care se achită astăzi, data încheierii prezentului înscris, din sursele proprii ale cesionarului.
 
Restul mențiunilor din Actul Constitutiv al societății rămân neschimbate.
 
În urma adoptării prezentei hotărâri se va redacta Actul Constitutiv actualizat al societății.
 
Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3968 din data de 22.08.2024.
 
Despre The British Piano Club SRL
 
Societatea The British Piano Club SRL a fost înființată în anul 2022, are sediul în municipiul București, Drumul Gilăului, nr, 11T, sector 4 și se ocupă de „Alte activități recreative și distractive”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat este Rușanu Elena, Iar administratori sunt Roman Marian și Rușanu Elena.
 
Rușanu Elena mai este asociat și administrator la British Piano Society SRL.
 
Roman Marian mai este asociat și administrator la 21ST Models Office SRL, 21ST Office Francise SRL, Mon Frere Resto SRL, Moon Impex Trans SRL, Shisa To Go SRL și Rezoner Lounge SRL și asociat la New Thinking Together SRL și First Night SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea The British Piano Club SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 1.372.651 lei, cu o pierdere de 429.594 lei, la 17 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:
China vrea să fenteze sancțiunile și să mute producția de mașini electrice în Europa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii