Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța S-a cooptat un nou asociat în firma Mediane Commodity SRL

ro

23 Aug, 2024 15:33 172 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3894 din data de 19.08.2024.
     
Asociatul unic al Societăţii Mediane Commodity - SRL, Nikoleta Engelmayerova, cetăţean slovac, a decis următoarele:
 
Art. 1. Cooptarea în societate a lui Pavol Antonic, cetăţean slovac.
 
Nikoleta Engelmayerova, cesionează din părţile sociale deţinute în societate asociatului nou-intrat Pavol Antonic, conform art. 202 din Legea nr. 31/1990, actualizată, şi conform Contractului de cesiune părţi sociale nr. 01/17.06.2024, la valoarea nominală a părţii sociale declarate, un număr de 2 părţi sociale, în valoare totală de 20 de lei.
 
În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 200 lei, fiind împărţit într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, şi deţinut de către asociaţi astfel:
 
  • Engelmayerova Nikoleta - aport la capitalul social 90%, reprezentând un număr de 18 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi valoare totală de 180 lei, participare la profit 90% şi participare la pierderi 90%;
  • Antonic Pavol - aport la capitalul social 10%, reprezentând un număr de 2 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi valoare totală de 20 lei, participare la profit 10% şi participare la pierderi 10%.
 
Astfel, societatea va avea 2 asociaţi şi va fi pe mai departe administrată cu puteri depline de către Nikoleta Engelmayerova, cu datele de identificare mai sus menţionate.
 
Art. 2. Deschiderea unui punct de lucru situat în satul Poiana, Str. Cerealelor nr. 40A, oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa.
 
Art. 3. Schimbarea obiectului principal de activitate în 1052 - Fabricarea îngheţatei.
 
  • 4673 - Comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare se păstrează în obiectul secundar.
 
Art. 4. Completarea obiectului de activitate secundar al societăţii cu următoarele coduri CAEN:
 
  • - 4711 - Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun;
  • - 4789 - Comerţ cu amănuntul prin standuri, chioşcuri şi pieţe al altor produse;
  • - 4791 - Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet;
  • - 4799 - Comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor;
  • - 5610 - Restaurante.
 
Art. 5. Modificare durată mandat administrator din „nelimitată” în „determinată” pentru o perioadă de 49 de ani de la data înregistrării prezentei decizii în Registrul comerţului.
 
Art. 6. Înlocuirea în cuprinsul actului constitutiv a sintagmei „decizie” şi „asociat unic” cu sintagma „hotărâre” şi „asociaţi”.
 
Art. 7. Se împuterniceşte Mădălina-Maria Bobeică, în calitate de mandatară, în baza Procurii Speciale nr. 1571 din 17.06.2024, emisă de Birou Individual Notarial Alexandrescu Ciprian, să efectueze toate formalităţile legale de înregistrare online la Registrul Comerţului a prezentei decizii.
 
Art. 8. Se actualizează actul constitutiv conform celor mai sus menţionate.
 
Art. 9. Celelalte prevederi rămân neschimbate.
 
Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3894 din data de 19.08.2024.
 
Despre Mediane Commodity SRL
 
Societatea Mediane Commodity SRL a fost înființată în anul 2019, are sediul în municipiul Constanța, bulevardul Mamaia, nr. 322 și se ocupă de „Comerț cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Engelmayerova Nikoleta și Antonic Pavol, iar administrator este cea dintâi.
 
Antonic Pavol mai este asociat și administrator la Mucaba Comodity SRL și Mediane Cemco SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 33.573 lei, cu o pierdere de 86.114 lei, la un angajat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Restructurarea unui credit, o operațiune bancară care îl ajută pe debitor să-și achite ratele și să scape de executarea silită

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii