Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL a absorbit Novifert SRL

ro

11 Aug, 2024 15:04 186 Marime text
  • În urma fuziunii, italianul Ernesto Sudati, asociatul unic al Novifert SRL, a primit părțile sociale deținute de Novifert SRL în Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL.
Novifert SRL, deținută și administrată de cetățeanul italiant Ernesto Sudati, a fost absorbită de către Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL, societate pe care Novifert SRL o controla, cele două societăți fuzionând prin absorbție.
 
Decizia a fost luată de asociatul unic al Novifert SRL, Ernesto Sudati, în luna mai 2024, fiind publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 3524 din 22 iulie 2024.
 
Conform sursei citate, în urma fuziunii, Ernesto Sudati a primit părțile sociale deținute de Novifert SRL în Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL.
 
„Fuziunea se face cu transmiterea integrală a patrimoniului societăţii absorbite către societatea absorbantă, cu toate drepturile şi obligaţiile pe care le are la data fuziunii, societatea absorbantă urmând să preia fondul de comerţ şi denumirea societăţii absorbite. Societatea absorbantă va dobândi drepturile şi va fi ţinută de obligaţiile societăţii absorbite în cadrul procesului de fuziune“, se arată în documentul oficial.
 
De asemenea, se face precizarea că s-a aprobat renunțarea la numirea unui expert desemnat de ORC pentru examinarea raportului scris.
 
A fost aprobată data de 31 ianuarie 2024 ca dată de referință a situațiilor financiare care vor fi folosite pentru determinarea condițiilor fuziunii respectiv situațiile financiare întocmite la data de 31 ianuarie 2024 și pentru perioada încheiată la 31 ianuarie 2024.
 
Mioara Valcov, consilier juridic în cadrul Novifert SRL, a fost împuternicită să se ocupe de formalitățile cerute de lege.
 
Despre Novifert SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 11 august 2024, Novifert SRL a fost înființată în 1999, are sediul social în Năvodari, pe strada Principală și se ocupă în principal de depozitări.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Năvodari.
 
Asociat unic și administrator figurează Ernesto Sudati, al cărui nume se leagă și de Ecological Center SA, Marway Fertilchim SA și Combinatul Îngrășăminte Chimice SRL.
 
Novifert SRL deținea părți sociale și în Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL și Rupa Technologies SRL.
 
În 2023, Novifert SRL a declarat patru angajați, profit peste 3,7 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 2,39 de milioane de lei.
 
Despre Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 11 august 2024, Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL a fost înființat în 2002, are sediul social în Năvodari, pe strada Principală și se ocupă în principal de fabricarea îngrășămintelor și produselor azotoase.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Năvodari.
 
Asociat unic era Novifert SRL, iar administratorul – Ernesto Sudati.
 
Conform termene.ro, Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL figurează cu șase achiziții directe (Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Cartof și Sfecla de Zahăr Brașov, Stațiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Cartof Tîrgu Secuiesc printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL a declarat 130 de angajați, profit peste 25,54 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 210,89 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Combinatul de Îngrăşăminte Chimice SRL (CHIC) fuzionează prin absorţie cu Novifert SRL. Date din proiectul de fuziune
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii