Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 30 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Primul ofertant pentru atribuirea contractului de achiziție publică privind execuția Nodului Rutier Cumpăna

ro

30 Sep, 2024 20:20 166 Marime text
Sursa foto: Facebook




În cursul zilei de astăzi, 30 septembrie 2024, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de achiziție publică privind execuția Nodului Rutier Cumpăna A4 (km 16+700) – DN 39E.
 
Până la termenul limită a depus oferta un singur antreprenor, respectiv asocierea Autoprima Serv SRL (lider) și Tracon SRL (asociat).
 
Valoarea estimată a procedurii de achiziție publică este de 9.856.538,26 lei fără TVA.
 
Obiectul contractului îl reprezintă execuția Nodului rutier Cumpăna, situat pe Autostrada A4 la poziția kilometrică 16+700, în dreptul comunei Cumpăna, care are drept scop asigurarea accesului spre/dinspre autostradă a fluxurilor de trafic generate de drumul național DN 39 E, ce face legătura între municipiul Constanța și localitatea Cumpăna.
 
Proiectul presupune amenajarea a două bretele de acces spre/dinspre autostrada A4 si a benzilor de accelerare/decelerare aferente acestora pentru racordarea cu autostrada, pentru asigurarea relațiilor de trafic București- Cumpăna și Cumpăna – Mangalia. Nodul este proiectat pentru viteza de 40 km/h. Lungimea totală a acestora este de 1.192,63 m, din care benzile de accelerare/ decelerare de 720 m.
 
Sursa de finanțare va fi asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile – Programul Transport (PT) 2021-2027, iar durata prevăzută pentru execuția lucrărilor este de șase luni.
 
 
 
Citește și
Cea de-a XX-a ediție a Festivalului „Rodul Pământului - Zilele Recoltei” de la Cumpăna, la final (FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii