Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce inseamna sa fii prieten cu Hasotti

ro

18 Sep, 2009 03:12 1842 Marime text
ce inseamna sa fii prieten cu hasotti 16602 262577
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ... 19 Sep, 2009 10:26 ... Da, un studiu al Procuraturii, de pilda... !
  • cristi 18 Sep, 2009 12:19 Victor Manea poate sa aiba rezultate bune la municipiu... Hasotti trebuie sa iasa la pensie...atata timp cat Hasotti va fi in fruntea filialei PNL Constanta nu va avea rezultate..este normal ca este nevoie si de sfaturile lui dar asimilarea imaginii este dezastru!
  • Daaaaa! 18 Sep, 2009 11:38 Hasotti poate fi prieten cu oricine.Are un caracter deosebit si se inscrie in randul marilor barbati ai neamului romanesc. Sa i se dea prosop.
  • redivivus 18 Sep, 2009 07:48 Manea nu poate fi prieten cu Hasotti si nici cu altii.Din mai multe motive:n-are caracter,este oportunist si lipsit de principii.In ciuda aparentelor,Manea este unul din cei care l-au sabotat pe Hasotti in incercarea acestuia de a deveni primar.Apar,in mass-media multe aprecieri negative la adresa lui Hasotti.Pornind insa de la ideea ca societatea noastra capitalista in devenire are nevoie de un partid liberal,ar merita ca un ziarist talentat(ca Manuela de ex.)sa faca un studiu privind cariera politica a lui Hasotti.Se va putea demonstra ca acest om este,cu toate lipsurile lui,un liberal convins si sincer.Comparat cu averile realizate de alti politicieni,si cu calitatile intelectuale ale acestora,Hasotti este un politician cinstit si un intelectual care nu si-a luat diploma la Spiru Haret.Daca organizatia PNL Constanta ar fi fost la cheremul unora ca Manea sau Butnaru,liberalii ar fi ajuns in situatia taranistilor.Repet,un studiu,o analiza,dar nu numai a politicii liberalilor din Constanta,merita sa fie facuta.Dupa alegeri.