Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Dubla-crimă din Constanța și dubla-măsură

ro

12 Sep, 2024 17:00 161 Marime text
  • Orice fată, orice mamă, orice soră, orice vecină, orice colegă, orice femeie putea să cadă victim acestui individ, iar resturile ei să ajungă pe un câmp, devorate de șacali
 
Primele informații care au apărut în spațiul public de cele două femei care au fost ucise de către presupusul suspect Șacalul au fost că practică cea mai veche meserie din lume.
 
Și poporul român, unul deontologic, care nu înjură, nu blesteamă, trăiesc o viață simplă și fără de păcat, a început să își bată joc de fete ca la ușa cortului. Citeam un comentariu – „Așa le trebuia dacă le plăcea…”. Cum adică așa le trebuia? Este moartea prin violență justificată? Cel mai pios popor preferă să găsească scuze unui posibil criminal. Și s-a vorbit de ele cu apelative precum prostituată și altele pe care nu le pot scrie, dar le puteți ghici.
 
Dar să vorbim puțin de Șacalul. Un tânăr care ar fi ținut cadavrul unei femei în casă, timp de două zile, în locuință fiind 4 copii minori, oameni buni. A dat mesaje de pe telefonul unei fete pentru a păcăli familiile. Sunt scenarii de documentare Netflix, să fim sinceri. Dar ce m-a lăsat fără cuvinte este că într-o publicație au apărut imagini cu presupusul autor filmându-se în orgii, atât cu femei, cât și cu bărbați, pentru bani.
 
Sper să se facă o expertiză psihiatrică și să vedem exact cu ce ne confruntăm. Este incredibil cum pe el nimeni nu îl acuză că practica cea mai veche meserie din lume, atât cu femei, cât și cu bărbați, după imaginile apărute. Pe victime într-adevăr nu are cine să le apere și este mai ușor să aruncăm cu ură în ele.
 
Orice fată, orice mamă, orice soră, orice vecină, orice colegă, orice femeie putea să cadă victim acestui individ, iar resturile ei să ajungă pe un câmp, devorate de șacali.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținuțe din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost publicate și informații de pe termene.ro
 
Citește și:

 
Sex, droguri și moarte prin sugrumare Detalii de ultim moment despre dubla crimă care a șocat Constanța!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii