Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sex, droguri și moarte prin sugrumare Detalii de ultim moment despre dubla crimă care a șocat Constanța!

ro

11 Sep, 2024 12:07 656 Marime text
Imagine de la perchezițiile din Năvodari - sursa foto: ZIUA de Constanța

Apar noi informații despre moartea violentă a celor două tinere omorâte în județul Constanța, precum și despre modalitatea prin care suspectul de crimă ar fi încercat să-și șteargă urmele.
 
Tânăra din Timișoara, drogată și ucisă
 
Potrivit surselor noastre, tânăra din Timișoara ar fi fost chemată în dimineața zilei de 27 august 2024, la ora 07:00, la Năvodari, pentru întreținerea relațiilor sexuale, aceasta fiind deja drogată când a ajuns la adresa suspectului, continuând să se drogheze împreună cu „Șacalul”. Ulterior, ar fi întreținut relații intime, după care acesta ar fi sugrumat-o. Aceleași surse spun că sugrumarea a fost făcută fără ruperea osului, astfel încât nu au rămas urme vizibile pe corpul victimei.
 
Femeia din Tulcea, data dispărută de familie, găsită moartă într-un apartament închiriat
 
Tot din sursele noastre, prima tânără moartă, cea din Tulcea, ar fi fost sunată, în repetate rânduri, de soțul său, care știa cu ce se ocupa aceasta și unde locuia femeia în Mamaia, în apartamentul închiriat. Dat fiind faptul că aceasta nu a răspuns la telefon, bărbatul a chemat Poliția. Aceasta a fost găsită sugrumată în încăpere, cu  aerul condicționat programat pe 30 de grade deși afară erau 25 de grade celsius.
 
Accidentul în care a fost rănit „Șacalul”, provocat în timp ce acesta fugea de poliție
 
Din informațiile noastre, mașina de poliție care a ajuns prima la locul accidentului ar fi fost de la rutiera și se afla în zonă, pentru filtru normal. În momentul în care agenții l-au văzut pe acesta circulând cu viteză, l-ar fi somat sa oprească, acesta nu ar fi oprit, echipajul de poliție pornind în urmărirea suspectului. Potrivit datelor din anchetă, accidentul s-ar fi petrecut după ce inculpatul și-ar fi abandonat victima din Timișoara, pe câmpul dintre localitățile Mihai Viteazu și Sinoe.
 
„Șacalul” nu recunoaște niciuna din fapte

În ciuda tuturor probelor pe care procurorii le-au expus, cel acuzat nu a recunoscut nicio faptă, iar acesta și concubine sau s-au prevalat de dreptul la tăcere, în acest caz, nefiind posibilă cooperarea cu organelle de anchetă.
 
Alte detalii în cazul tinerelor ucise
 
Cumpărătorul telefonului celei de a doua victime, căreia trebuia sa ii vândă și mașina se află în afara țării, respectiv la Oslo, în Norvegia, iar primul autoturism a fost găsit în Bulgaria, după ce a fost vândută de mai multe ori în Tulcea.
 
Cei doi inculpați, „Șacalul” și concubina sa, au fost arestați preventiv marți, 10 septembrie, pentru o perioadă de 30 de zile.

Astăzi, 11 septembrie 2024, o mașină de pompe funebre din Timișoara a venit în Constanța pentru a ridica trupul neînsuflețit al femeii ucise la final de august. Din sursele noastre, aceasta va fi înmormântată pe 12 septembrie 2024.

 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Filmul dublei crime din județul Constanța! „Inculpatul le-a cunoscut pe victime prin intermediul unei publicații de pe internet, care oferă servicii sexuale”

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii