Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Gânduri la final de vară

ro

28 Aug, 2024 17:00 191 Marime text
  • Parcă ieri era 1 iunie, se inaugura Parcul de la Gară, era finala Champions League și aveam în față trei luni de căldură, de voie bună și distracție
 
Parcă vremea de afară a intuit subiectul acestui editorial, fiind prima zi după o lungă perioadă de timp în care canicula s-a retras și aerul vestește sosirea toamnei.
 
Este 28 august 2024 și ne pregătim să ne luăm la revedere și de la această vară. Cel puțin de la vara calendaristică, pentru că e posibil ca și în septembrie să avem vreme însorită, numai bună de plajă.
 
Parcă ieri era 1 iunie, se inaugura Parcul de la Gară, era finala Champions League și aveam în față trei luni de căldură, de voie bună și distracție.
 
A fost a doua vară în care timpul mi-a fost împărțit între muncă, sală și casă, presărat de câteva ieșiri în oraș (cu precădere în Port) în weekend.
 
A fost o vară plină. Am avut parte de o lună de Campionat European și de o prestație bună a naționalei României, de Jocurile Olimpice, unde, din nou, am avut motive de mândrie, de festivalul Neversea, unde vibe-ul a fost la înălțime, de un concediu chiar după festival (bine-venit după trei zile în care am stat să prind răsăritul), de Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului care animă orașul și se derulează până pe 8 septembrie. 
 
Nu pot spune că am de ce să mă plâng în legătură cu această vară. Poate doar de faptul că m-am dus prea rar la plajă, dar dacă vremea va ține cu mine și în septembrie, voi recupera.
 
Totuși, până să vină septembrie, mai avem trei zile din această vară, iar important este să profităm de ele.
 
Citește și:
Editorial Mircea Lucescu și visul calificării la Campionatul Mondial
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii