Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tupeul directorului Minca

ro

19 Jun, 2009 02:15 2023 Marime text
tupeul directorului minca 99422 257116
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Pro Minca 22 Jun, 2009 14:50 Fratilor daca cel mai mare carciumar si un micut mafiot a ajuns director la Fortele de Munca inseamna ca mai asteptam 50 de ani pana incepe tara asta sa o ia pe drumul normal. Ca sa nu mai spunem ca e prost facut gramada, 100% nu a dat examen ca il pica sigur.
  • X 19 Jun, 2009 20:42 Mda ma bine, oricum voi va credeti buricul pamantului, am vorbit si eu cu voi ziaristii la telefon si va stiu nesimtirea, probabil din cauza asta nu va raspunde Foca???? Ce sa-ti spun... Bravo Minca, la asa o intrebare idioata asa un raspuns va trebuie!
  • recalificatul 19 Jun, 2009 12:10 Nici ca se putea un director mai bun ca Minca.Este patronul unei firme de calificat pe banda rulanta a tot felul de meseriasi si functionari.Postul primit este o adevarata pleasca.Toti cei cu probleme de somaj si incdrare,vor trebui sa treaca prin cursurile dlui Minca.Mai este ceva care te pune pe ganduri.Minca,in felul lui,a fost in permanenta un soi de rebel in organizatia muncipala.Desigur,ca asa zisa lui independenta si hotararea de a candida pentru primarie,de a nu se supune disciplinei de partid,care oricum nu prea exista si nu exista,arata ca in spatele lui se afla cel sau cei care-l manipuleaza.Minca nu e prost,stie sa-si faca afacerile.De mirare insa cum,prin numirea lui Minca in acest post si a altora asemanatori in alte posturi.Banias a pierdut si va pierde pe cativa oameni capabili,care n-au decat vina de a fi manifestat fidelitate.Ceea ce in politica nu inseamna nimic.